1EUR = 4.7432 RON | Bucureşti 21 º

News

FBI-ul britanic face angajări din România. Ce caută şi ce salariu oferă

Ambasada britanică din Bucureşti recrutează în această perioadă candidatul ideal pentru poziţia de Assistant Liaison Officer la Agenţia Britanică Serious Organised Crime Agency (SOCA). Agenţia, cunoscută drept FBI-ul Marii Britanii, e un nod de legătură între Interpol, Europol şi Schengen Information System. Salariul lunar oferit pentru acest post e de 833 de euro, brut. Citeşte în ECONOMICA.NET care e  profilul candidatului căutat de angajatorii britanici, ce atribuţii şi beneficii vei avea, dacă vei fi recrutat pe acest post.

03 ian, 2013 | ECONOMICA.net

Candidatul selectat pentru acest post va fi o interfaţă a organizaţiei britanice în România, se va ocupa de traducerile documentelor oficiale şi va oferi servicii de interpretariat în numele biroului de legătură al SOCA.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice, de Limbi Moderne Aplicate, cu specializare în limba engleză sau de Drept. De asemenea, te califici pentru acest post dacă ai experienţă într-un domeniu relevant pentru această poziţie, eşti responsabil, demonstrezi că poţi lucra cu informaţii confidenţiale, că ştii să operezi în Vista, Word, Outlook, Excel, Internet, că eşti flexibil şi dispus să lucrezi peste program, dar şi că eşti dispus să pleci în deplasări inopinate, inclusiv la sfârşit de săptămână.


Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt excelenţi comunicatori şi organizatori, vorbesc fluent limba română şi limba engleză şi, dezirabil, au mai lucrat sau învăţat în Marea Britanie sau într-o ţară în care se vorbeşte limba engleză.
Contractul oferit de SOCA se întinde pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire. Candidatul selectat pentru acest post beneficiază de 21 de zile de concediu şi alte aproximativ 14 zile libere.
Salariul lunar oferit pentru acest post e de 833 de euro, brut, la care se adaugă bonuri de masă.
 
    
Candidaturile celor interesaţi trebuie trimise până pe 17 ianuarie la adresa [email protected] Găsiţi pe pagina oficială a Ambasadei britanice în România modelul de CV pe care trebuie să îl completaţi, dacă sunteţi interesat de acest post.

Amănunte despre poziţia antemenţionată găsiţi aici.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO