1EUR = 4.7601 RON | Bucureşti 24 º

News

Fenechiu va reface organigrama Ministerului Transporturilor

Ministrul Transporturilor, deputatul PNL Relu Fenechiu, a anunţat că vor fi organizate concursuri pentru toate posturile de conducere din cadrul ministerului şi unităţile subordonate, nemulţumit de faptul că a găsit oameni care “nu ştiu pe ce lume se află”.

31 dec, 2012 | ECONOMICA.net

Ministrul Relu Fenechiu a declarat că nu se poate face performanţă cu oameni slabi, motiv pentru care va reface organigrama Ministerului Transporturilor. 

Potrivit sursei citate, în primele patru zile de lucru de la Ministerul Transporturilor a constatat că există mari deficienţe în ceea ce priveşte resursa umană, mai ales în rândul celor care se ocupă de control şi de fonduri europene. 


'Pe 22 decembrie a fost prima zi în care am intrat în minister. Au fost patru zile în care am muncit. Am avut bucuria de a descoperi oameni foarte competenţi, dar am avut şi dezamăgirea de a găsi oameni cărora n-o să le dau numele tocmai acum de sărbători, dar care nu înţeleg ce caută acolo. În minister este o organigramă stufoasă, cu mulţi oameni pe care dacă îi întrebi ce fac, nu-ţi pot spune. După ce voi veni cu noua organigramă, organizez concursuri pentru toate poziţiile de conducere. Ştiu ce înseamnă un om performant şi un om slab. Când ceri unor oameni de la un departament nişte situaţii care fac parte din activitatea lor şi nu sunt în măsură să le prezinte, e clar că nu ştiu pe ce lume se află', a afirmat Relu Fenechiu. 

Ministrul Transporturilor a precizat că pe 3 ianuarie 2013 departamentul juridic din cadrul ministerului va trebui să prezinte situaţia fiecărei companii sau regii aflate din subordine. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO