Festivalurile Untold, Neversea şi Summer Well au fost amânate pentru vara anului viitor

Ediţiile de anul acesta ale festivalurilor Neversea, Untold şi Summer Well au fost amânate pentru vara viitoare, au anunţat marţi, pe Facebook, organizatorii evenimentelor, din cauza pandemiei de coronavirus.
Economica.net - mar, 02 iun. 2020, 08:39
Festivalurile Untold, Neversea şi Summer Well au fost amânate pentru vara anului viitor

Potrivit anunţurilor, cei care au cumpărat bilete au acces la ediţiile de anul viitor sau pot schimba tichetele cu vouchere.

Neversea ar fi trebuit să aibă loc anul acesta între 2 şi 5 iulie, la Constanţa, Untold, între 30 iulie şi 2 august, la Cluj-Napoca, iar Summer Well, între 7-9 august, pe Domeniul Ştirbey, din Buftea.

„În toată incertitudinea care există în industria organizării de evenimente, în România, în contextul în care există condiţii stricte în care oamenii pot lucra împreună şi mai ales în contextul unui proiect de lege recent al Ministerului Culturii, care încă nu a fost aprobat, potrivit căruia evenimentele cu peste 1.000 de participanţi sunt interzise până la 31 august 2020, credem cu tărie că trebuie să dăm dovadă de responsabilitate şi să luăm o decizie finală, privind evenimentele pe care le aşteptaţi vara aceasta”, precizează organizatorii Neversea şi Untold, într-un mesaj publicat în limba engleză, pe Facebook.

Potrivit acestora, abonamentele cumpărate pentru ediţiile de anul acesta ale Neversea şi Untold pot fi folosite pentru festivalurile de anul viitor sau pot fi schimbate cu un voucher. Cei care au cumpărat abonamente îşi pot primi banii înapoi în perioada 1 octombrie 2021 – 31 decembrie 2021.

Organizatorii Summer Well au anunţat că festivalul de anul viitor are loc pe 14 şi 15 august, cu un „Night Picnic”, pe 13 august. „Majoritatea artiştilor au reconfirmat prezenţa, dar vom adăuga şi nume noi în line-up (…) Toate biletele sunt valabile pentru 2021”, precizează organizatorii Summer Well.

Potrivit acestora, cei care au bilete, dar nu pot participa la festivalul din 2021 vor fi anunţaţi curând care sunt opţiunile.

Şi ediţia 2020 a festivalului de muzică Electric Castle, care are loc la Castelul Banffy, în judeţul Cluj, a fost amânată pentru perioada 14-18 iulie anul viitor.

Aceştia precizează că toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia din 2021, iar „cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni”. 

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...