1EUR = 4.8254 RON | Bucureşti 7 º

After Business

Fetele de la SAM 2014 - GALERIE FOTO. Numărul 5 este probabil cea mai frumoasa

Salonul Auto Moto (SAM) 2014 și-a deschis porțile, în Piața Constituției din București. Ajunsă la cea de-a treia ediție, expoziția auto ridicată la rang de Salon, poate fi vizitată până duminică, 6 aprilie.

03 apr, 2014 | ECONOMICA.net

SAM 2014 reunește 25 de mărci auto și moto, dealeri de scutere, piese de schimb, accesorii, tuning și echipamente de service, precum și cei mai importanți jucători din piața de leasing și asigurări. Absențe notabile sunt Dacia, Renault, BMW, Audi, Volkswagen sau Nissan.

Citeşte mai multe despre salon pe scrie Autoindustry.ro

În zilele de joi și vineri, expoziția este deschisă între orele 10 și 20, sâmbătă între 10 și 22, iar duminică, între orele 10 și 18. Prețul unui bilet este de 15 lei în timpul săptămânii și de 20 lei în weekend.

Timp de două zile, în weekend, traficul rutier va fi restricționat pe Bd. Libertății și Bd. Unirii, care vor găzdui locuri suplimentare de parcare pentru vizitatori, demonstrații de drift sau burn-out și parade ale mașinilor de epocă.

Salonul Auto Moto rămâne o expoziție cu vânzare directă și nu un salon în adevăratul sens al cuvântului, un târg de profil dedicat clienților aflați în căutarea unui automobil nou. Aceștia nu vor pleca, însă, dezamăgiți de numeroasele oferte speciale ad-hoc, pe lângă discounturile uzuale, dealerii plusând cu asigurări Casco cadou sau combustibil gratis pentru jumătate de an.

Salonul Auto Moto 2014 țintește noi cote record de audiență. Anul acesta, organizatorii se așteaptă la peste 50.000 de vizitatori, în condițiile în care la ediţia trecută, 30.000 de persoane au trecut pragul expoziției.

Vizitatorii primesc la intrare un bileţel pe care pot scrie numărul celei mai frumoase hostess de la salon.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO