1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

News

FIFA şi-a făcut canal de YouTube

Federaţia Internaţională de Fotbal şi-a lansat miercuri canalul propriu pe YouTube, pentru a face mai accesibilă pentru fani bogata sa arhivă audiovizuală.

21 mar, 2012 | Agerpres

Pe nou canal vor fi difuzate imagini din competiţiile recente, în special de la Cupa Mondială din Africa de Sud (2010) şi Cupa Mondială feminină din Germania (2011), extrase din documentarele FIFA, reportaje despre jucători şi altele, scrie Agerpres.

"Conţinutul va fi actualizat şi extins în mod regulat, urmând să fie completat cu un subiecte independente de competiţii, cum ar fi cele referitoare la dezvoltarea fotbalului, iniţiativele de dezvoltare socială, urmând să fie difuzate, totodată, mesaje cu caracter informativ şi evenimente media în direct", a precizat forul internaţional într-un comunicat.

"Dorim să oferim utilizatorilor de YouTube cele mai bune momente din istoria Cupei Mondiale şi să-i invităm totodată să le împartă cu noi pe cele aflate în posesia lor', a spus preşedintele FIFA, Joseph Blatter.

Noul canal s-a lansat difuzând clipuri cu cinci meciuri din cadrul CM 2010, printre care Spania-Honduras (2-0) şi Statele Unite-Algeria (1-0)

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO