1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Fii un şef imposibil... De uitat!

Dacă te-ai plictisit să oferi tradiţionalul coş de Paşte şi vrei ca anul acesta să-ţi surprinzi plăcut colegii, dăruieşte-le un cadou elegant şi vei fi cel mai apreciat iepuraş de Paşte. Cardul Compliments® este cel mai frumos cadou pe care îl poţi oferi pentru că vine la pachet cu libertatea celui care îl primeşte de a cumpăra orice îşi doreşte.

24 mar, 2015 | ECONOMICA.net

Si pentru ca esti un iepuras de Paste deosebit, prin oferirea cardului Compliments® iti daruiesti si tie un bine meritat cadou, pentru ca ai parte de beneficii si avantaje relaxante. Sumele acordate in limita a 150 lei/ angajat sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale. Mai mult decat atat, cardul Compliments® are ca avantaj suplimentar si scutirea angajatului de la plata impozitului pe venit de 16%!

Cardurile Compliments sunt carduri preplatite emise de Edenred Romania si functioneaza similar cu cardurile bancare, doar ca nu permit retrageri de numerar. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Dar ce-ai zice daca ai avea chiar mai mult de castigat?

Ai citit bine, avantajele produselor Edenred nu se opresc aici. Comanda acum carduri pentru angajatii tai si vei beneficia de oferta speciala: tarif ZERO la costul de emitere al cardului.

Afla mai multe despre cardul Compliments si despre oferta speciala!

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO