Filmul horror „The Possession”, pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul horror "The Possession", cu Kyra Sedgwick în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, detronând lungmetrajul de acţiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2", potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de Exhibitor Relations, informează AFP.
Economica.net - lun, 03 sept. 2012, 08:47
Filmul horror

Filmul „The Possession”, regizat de Ole Bornedal, spune povestea unei familii care este atacată de o entitate supranaturală malefică şi a obţinut încasări de 17,8 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele nord-americane.

Pe locul al doilea a debutat pelicula cu gangsteri „În afara legii/ Lawless”, care prezintă aventurile unei familii de traficanţi americani din vremea Prohibiţiei. Filmul îi are în distribuţie pe Tom Hardy, Jessica Chastain, Gary Oldman, Shia LaBeouf şi Mia Wasikowska şi a obţinut încasări de 9,7 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”, având o distribuţie de zile mari, alcătuită din actori celebri, trecuţi de vârsta tinereţii – Sylvester Stallone, în vârstă de 66 de ani, Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 65 de ani, Chuck Norris, în vârstă de 72 de ani, Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 51 de ani, Bruce Willis, în vârstă de 57 de ani, Jason Statham, în vârstă de 44 de ani, Dolph Lundgren, în vârstă de 54 de ani, şi Jet Li, în vârstă de 49 de ani -, a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o timp de două săptămâni şi a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 8,8 milioane de dolari.

Un alt film de acţiune, „Moştenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy”, a coborât două locuri, până pe poziţia a patra, cu încasări de 7,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul de animaţie „ParaNorman”, care amestecă multe aluzii la filme de groază celebre cu o doză bună de umor, s-a situat pe locul al cincilea, cu încasări de 6,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul „The Odd Life of Timothy Green”, produs de compania Walt Disney, care abordează tema dificilă a sterilităţii, s-a menţinut pe locul al şaselea, cu încasări de 6 milioane de dolari. Acest film este adaptat după nuvela fantastică scrisă de Ahmet Zappa şi îi are în rolurile principale pe Jennifer Garner şi Joel Edgerton.

Cel mai recent film din seria „Batman”, intitulat „Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises”, s-a situat pe poziţia a şaptea, cu încasări de 5,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Produs de studiourile Warner Bros., cu un buget de 250 de milioane de dolari, „Cavalerul negru: Legenda renaşte” este cel de-al treilea film din seria „Batman” care a fost regizat de Christopher Nolan şi l-a avut în rolul principal pe actorul galez Christian Bale.

Comedia politică „Campania/ The Campaign”, cu Will Ferrell şi Zach Galifianakis în rolurile principale, a pierdut patru locuri şi a coborât pe poziţia a opta a box office-ului nord-american, cu încasări de 5,4 milioane de dolari.

În plină campanie pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, documentarul politic anti-Obama „2016: Obama’s America” s-a situat pe locul al nouălea, cu încasări de 5,1 milioane de dolari.

Comedia romantică „Hope Springs”, în care rolurile principale sunt jucate de Meryl Streep şi Tommy Lee Jones, ce interpretează un cuplu în vârstă care încearcă să readucă scânteia în căsnicia lor, încheie topul 10 al lungmetrajelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 4,7 milioane de dolari.

Te-ar mai putea interesa și
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală fotovoltaică de 2,5 MW, proiect finanțat din PNRR
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală fotovoltaică de 2,5 MW, proiect finanțat din PNRR
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală electrică fotovoltaică de 2,5 MW, investiție ce face parte din strategia de dezvoltare durabilă a companiei, construită de firma autohtonă......
Lista autostrăzilor şi drumurilor expres preluate de CNIR de la CNAIR, după operaţionalizarea sa
Lista autostrăzilor şi drumurilor expres preluate de CNIR de la CNAIR, după operaţionalizarea sa
Compania Naţională de Investiţii Rutiere (CNIR) a preluat de la Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii ...
Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi frânat – Xi Jinping, la întâlnirea cu premierul olandez
Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi frânat – Xi Jinping, la întâlnirea cu premierul olandez
Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi frânat, a declarat preşedintele chinez Xi Jinping, care l-a primit miercuri ...
Autoritatea pentru concurenţă din Polonia a amendat Amazon cu 7,8 milioane de dolari
Autoritatea pentru concurenţă din Polonia a amendat Amazon cu 7,8 milioane de dolari
 Autoritatea pentru concurenţă din Polonia (UOKiK) a amendat compania americană Amazon cu 31 de milioane de zloţi (7,8 ...