1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

After Business

Filmul "Jack şi uriaşii" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul SF "Jack şi uriaşii/ Jack the Giant Slayer" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP.

04 mar, 2013 | Mediafax

Acest film regizat de Bryan Singer, o adaptare cinematografică a unui roman SF britanic, cu Nicolas Hoult şi Ewan McGregor în rolurile principale, spune povestea unui tânăr fermier care pleacă să o salveze pe prinţesa regatului său, răpită de nişte uriaşi. Filmul a obţinut încasări de 28 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia "Hoaţa de identitate/ Identity thief", fostul lider de săptămâna trecută, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 9,7 milioane de dolari. "Hoaţa de identitate/ Identity thief" este o comedie regizată de Seth Gordon, cu Melissa McCarthy şi Jason Bateman în rolurile principale.

Comedia "21 and Over" a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american. În primul său weekend de proiecţii, acest film, o peliculă despre un student care îşi sărbătoreşte majoratul (în Statele Unite, tinerii au voie să consume alcool şi să intre în baruri doar după vârsta de 21 de ani), a obţinut încasări de 9 milioane de dolari.

O altă peliculă lansată la sfârşitul săptămânii trecute este filmul horror "The Last Exorcism Part II", care a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 8 milioane de dolari.

"Snitch / Capcana", un thriller cu Dwayne Johnson şi Susan Sarandon, a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 7,7 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea unui tată care acceptă să lucreze pentru poliţie, ca agent sub acoperire, pentru a-şi salva fiul acuzat pe nedrept de trafic de droguri.

Lungmetrajul de animaţie "Escape From Planet Earth", produs de fraţii Weinstein şi care beneficiază, printre altele, de vocile actorilor Brendan Fraser şi Jessica Alba, a coborât trei poziţii până pe locul al şaselea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari. Filmul spune povestea unor extratereştri albaştri care vor cu orice preţ să părăsească Pământul, considerat "locul cel mai periculos din Univers".

Pe poziţia a şaptea a coborât "Safe Heaven", în regia suedezului Lasse Hallström, o dramă romantică despre o femeie cu un soţ abuziv care se refugiază într-un mic orăşel unde începe o nouă viaţă. Filmul a avut încasări de 6,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia cu accente dramatice "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", cu Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence - premiată cu un Oscar pentru rolul său -, a coborât un loc până pe poziţia a opta, cu încasări de 6,05 milioane de dolari.

Al cincilea film din franciza "Die Hard", intitulat "Şi mai greu de ucis", în care Bruce Willis şi-a reluat rolul inspectorului John McClane, a coborât patru locuri până pe poziţia a noua, cu încasări de 4,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul horror SF "Dark Skies", cu Keri Russell şi Josh Hamilton în rolurile principale, încheie topul zece al peliculelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 3,6 milioane de dolari.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO