Filmul SF „Man of Steel: Eroul” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul "Man of Steel: Eroul", noua peliculă din franciza "Superman", în care personajul principal este interpretat de actorul britanic Henry Cavill, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, relatează AFP.
Economica.net - lun, 17 iun. 2013, 11:33
Filmul SF

Regizat de Zach Snyder şi avându-i pe afiş pe Amy Adams – în rolul jurnalistei Lois Lane, Kevin Coster şi Diane Lane – în rolurile părinţilor adoptivi ai lui Supermen, acest lungmetraj a obţinut încasări de 113 milioane de dolari, de vineri până duminică, în cinematografele din Statele Unite şi Canada.

Un alt film lansat la sfârşitul săptămânii trecute, comedia „A venit sfârşitu’!/ This is the End”, care marchează debutul regizoral al actorului Seth Rogen şi îi are în distribuţie pe James Franco şi Jonah Hill, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american cu încasări de 20,5 milioane de dolari.

Thrillerul „Now You See Me: Jaful perfect”, cu Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine şi Isla Fisher, s-a menţinut pe locul al treilea, cu încasări de 10,3 milioane de dolari. Această peliculă prezintă jafurile puse la cale cu multă imaginaţie de patru magicieni iluzionişti, urmăriţi de FBI.

Filmul „Furios şi iute 6”, regizat de Justin Lin, cu Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker şi Michelle Rodriguez în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe poziţia a patra, cu încasări de 9,4 milioane de dolari.

Thrillerul horror „The Purge”, un film cu Ethan Hawke, care prezintă un viitor apropiat în America, în care toate crimele sunt permise o noapte pe an, a pierdut poziţia de lider de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 8,2 milioane de dolari.

Comedia „The Internship”, cu Vince Vaughn şi Owen Wilson în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe poziţia a şasea, cu încasări de 7 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea a doi bărbaţi în jurul vârstei de 40 de ani care obţin un stagiu de pregătire la sediul companiei Google.

Animaţia „Regatul secret/ Epic” a coborât două poziţii şi a ajuns pe locul al şaptelea, cu încasări de 6 milioane de dolari. Bazat pe o carte pentru copii scrisă de William Joyce, filmul beneficiază de vocile actorilor Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Colin Farrell şi Beyoncé Knowles.

Filmul SF „Star Trek în întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness” a coborât de pe a şasea pe a opta poziţie, cu încasări de 5,7 de milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute. Noul film din universul cult „Star Trek” este produs şi regizat de J. J. Abrams şi îi are pe Chris Pine în rolul Căpitanului Kirk şi Zachary Quinto în cel al celebrului Spock. În timp ce se întoarce acasă, echipajul de pe Enterprise trebuie să facă faţă unor forţe „teroriste” implacabile din sânul propriei organizaţii, determinându-l pe Căpitanul Kirk să lanseze o vânătoare de capete, pentru a-l neutraliza pe acela care reprezintă el însuşi o armă de distrugere în masă.

Filmul SF „1.000 post Terra/ After Earth”, în care Will Smith şi Jaden Smith întruchipează un tată şi un fiu constrânşi să coboare pe Terra după ce omenirea a fost evacuată de pe planetă, a coborât de pe poziţia a şaptea pe locul al nouălea, cu încasări de 3,7 milioane de dolari.

Filmul „Iron Man 3”, cu Robert Downey Jr. şi Gwyneth Paltrow în distribuţie, încheie Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 2,9 milioane de dolari.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...