1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Finanţarea extinderii terminalelor de pe aeroportul Otopeni ar putea veni uşor dintr-un potenţial IPO - şeful FP

Autorităţile ar trebui să înceapă procesul de listare a Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti pentru a extinde terminalele, având în vedere creşterea traficului pe Otopeni, a declarat marţi Greg Konieczny, CEO şi manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea, într-o conferinţă de presă.

25 apr, 2017 | ECONOMICA.net

'Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a avut o performanţă foarte bună anul trecut. În acest an vedem, de asemenea, o creştere mai mare de 20% în termeni de trafic al pasagerilor. Sunt probleme cu board-ul şi managementul, este interimar, dar noi încercăm să încurajăm, în special ministerul, să înceapă proiectul de extindere a terminalelor pentru creşterea capacităţii', a spus Konieczny.

El a precizat că Aeroportul Otopeni devine mai aglomerat, iar finanţarea extinderii terminalelor ar putea veni uşor dintr-un IPO.

'Mulţi dintre voi probabil aţi plecat prin Otopeni şi devine mai aglomerat. Credem că acum este timpul să înceapă procesul. Finanţarea ar putea veni uşor dintr-un potenţial IPO. Din păcate, nu a fost decis încă', a mai arătat oficialul FP.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO