1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

Companii

Finanţele cumpără servicii de recrutare pentru a selecta administratori la Eximbank, Imprimerie, FNGCIMM şi FRC

Ministerul Finanţelor Publice va plăti peste jumătate de milion de lei pentru servicii de recrutare a administratorilor pentru Eximbank, Fondul de Garantare a Creditelor (FNGCIMM), Fondul de Contragarantare (FRC) şi Imprimeria Naţională.

25 aug, 2016 | ECONOMICA.net
Consiliul de Administraţie (CA) al Eximbank este format din şapte membri. La FNGCIMM, recrutorul selectat va avea sarcina să propună cei nouă membrii ai CA şi câte trei la Fondurile Locale de Garantare din Sfântu Gheorghe, Craiova şi Focşani. FRC are şapte membri în Consiliul de Supraveghere, iar Imprimeria Naţională cinci membri în CA.
 
Membrii consiliilor de administraţie şi de supraveghere sunt selectaţi în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), statul fiind acţionar majoritar la Eximbank, cu 95% din părţile sociale, şi acţionar unic la celelalte trei instituţii, prin Ministerul Finanţelor.
 
Valoarea fără TVA a contractului de recrutare este estimată la 532.800 lei (aproape 120.000 euro), iar durata contractului va fi de trei luni.
 
Firmele sau asocierile care depun oferte trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani au prestat servicii similare de recrutare şi plasare personal, pentru poziţii de administratori, management sau personal de conducere, la cel puţin două companii, dintre care una să fi avut o cifră de afaceri de minimum 7,3 milioane de euro şi cel puţin 50 de angajaţi, potrivit anunţului postat de Ministerul Finanţelor în sistemul de licitaţii publice.
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO