1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

News

Firea a anunţat că Primăria a finalizat un traseu pentru banda unică de transport pentru autobuze

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat vineri că a fost realizat un traseu pentru banda unică destinată transportului în comun şi ambulanţelor.

11 noi, 2016 | Agerpres

'În acest moment suntem 96-97% grad de finalizare a caietului de sarcini pentru licitaţia care se va demara la Primăria Capitalei în vederea achiziţionării a 500 de autobuze noi, autobuze euro 6 (...). Împreună cu Poliţia Capitalei şi cu Brigada Rutieră am avut discuţii avansate şi avem un traseu realizat de specialişti în mobilitate pentru a impune banda unica pentru transportul în comun, ambulanţe', a explicat Firea la DC News.

Ea a precizat că aceasta va funcţiona din primavară.

'În momentul în care avem şi autobuzele noi, adică în primăvară, pentru că vrem să avem un plan integrat de măsuri pentru fluidizarea traficului şi de asemenea toate intersecţiile să facă parte din proiectul de semaforizare inteligentă, să poată să fie urmărite în centrul de comandă pentru a observa orice defecţiune şi blocaj', a spus edilul.

Referitor la introducerea gratuităţii transportului în comun, ea a menţionat că, pe anumite intervale de timp, va fi introdusă numai după ce vor fi suficiente autobuze în trafic şi la standarde ridicate.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO