Firma care construieşte supermaşina românească face angajări. Salarii de 2.000 de euro

Firma New Class Automobile Development, care pregăteşte lansarea pe piaţă a unei supermaşini româneşti, angajează ingineri proiectanţi auto - Catia V5. Îi ofertează cu salarii de la 2.000 de euro în sus.
Economica.net - sâm, 30 nov. 2013, 15:14
Firma care construieşte supermaşina românească face angajări. Salarii de 2.000 de euro

Firma New Class Automobile Development SRL caută ingineri proiectanţi auto Catia V5 care să lucreze la nou concept auto pe piaţa românească – de la proiectare la realizare proptotip şi apoi producerea sa.

Inginerii proiectanţi răspund de proiectarea mecanică a zonei specifice alocate în Catia V5, pornind de la concept, schiţe, respectă specificaţiile tehnice, oferă soluţii sau feedback şi vor lucra în strânsă legatură cu echipa şi managerul de proiect, spun angajatorii în anunţul de recrutare.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de cel puţin 2.000 de euro, bonusuri de performanţă şi bonusuri pentru încheierea fiecarei faze din proiect.

New Class Automobile Development SRL caută absolvenţi de studii superioare tehnice (Mecanică, TCM, Transporturi, etc), cu minimum doi ani experienţă în proiectare în industria auto, care au cunoştinţe foarte bune de Catia V5 module suprafeţe şi /sau solide cu aplicare directă pe diverse componente, repere, piese.

Candidatul ideal căutat de angajatori are cunoştinţe conversaţionale şi tehnice de limba engleză, e dispus să se mute în Bucureşti şi să înceapă lucrul cât mai curând. E, de asemenea, focalizat pe rezultate, poate respecta termenele-limită impuse, e rezistent la stres şi la un ritm susţinut de muncă.

Detalii despre locurile de muncă disponibile la New Class Automobile Development găsiţi aici.

Firma New Class Automobile Development SRL mai angajează în această perioadă şi o secretară în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă eşti studentă sau absolventă de facultate, preferabil de Limbi Străine, ai cunoştinţe avansate de limba engleză, ai ţinută îngrijită şi distinsă, ai abilităţi de organizare, eşti dispusă să munceşti peste program şi, eventual, la deplasări.
Angajatorii ofertează candidatele cu contract de muncă, bonusuri, prime, asigurare de sănătate privată full option.
5 decembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

New Class Automobile Development SRL este o compania care are în plan dezvoltarea unei supermaşini . Detalii aici 

Te-ar mai putea interesa și
CNSU a actualizat lista statelor în funcție de rata de incidență. Franţa a intrat în zona roşie
CNSU a actualizat lista statelor în funcție de rata de incidență. Franţa a intrat în zona roşie
Spania, Marea Britanie, Franţa, Olanda, Portugalia şi Grecia se numără printre ţările aflate în zona roşie de incidenţă COVID. Franța fost introdusă pe lista roșie în urma creșerii......
Angajații Amazon vor putea lucra de acasă până la începutul lui 2022
Angajații Amazon vor putea lucra de acasă până la începutul lui 2022
Grupul Amazon, cel mai mare retailer online din lume, nu se aşteaptă ca angajaţii săi de tip corporate să revină la ...
Blue Air va lansa începând din decembrie 2021 primul zbor direct Iași – Dublin
Blue Air va lansa începând din decembrie 2021 primul zbor direct Iași – Dublin
Compania Blue Air a a anunțat prin intermediul unui comunicat că a programat primul zbor direct între Iași și Dublin, ...
Consiliul Constituțional din Franța a decis în favoarea impunerii permisului sanitar și a vaccinării obligatorii a cadrelor sanitare
Consiliul Constituțional din Franța a decis în favoarea impunerii permisului sanitar și a vaccinării obligatorii a cadrelor ...
Consiliul Constituţional din Franţa a validat joi legea care instaurează permisul sanitar şi vaccinarea obligatorie a ...