1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Companii

Firma Energy Bio Chemicals, proprietarul Carom Oneşti, a intrat în insolvenţă

Firma Energy Bio Chemicals SA Bucureşti, care în 2008 a cumpărat Carom Oneşti pentru 77 milioane de lei, a intrat în insolvenţă, la cererea creditorului E.ON Energie România.

22 iul, 2013 | Mediafax

E.ON Energie România, din grupul german de utilităţi E.ON, a cerut intrarea în insolvenţă a Energy Bio Chemicals într-un dosar înregistrat în 16 iulie, iar Tribunalul Bucureşti a acceptat-o în 18 iulie.

Energy Bio Chemicals este controlată în proporţie de 79,6% de Verity Trading & Consulting Bucureşti. Persoanele fizice Dorin Emilian Pârgaru Zănescu şi Veronica Neicu deţin fiecare câte 10,2% din capital.

Potrivit datelor transmise Ministerului Finanţelor Publice, Energy Bio Chemicals a avut anul trecut afaceri de 375 milioane de lei, de peste trei ori mai mari faţă de valoarea de 118,2 milioane de lei din 2011.

Pierderile firmei au ajuns anul trecut la 36,4 milioane de lei, cu 40% mai mari comparativ cu cele de 26 milioane de lei din anul precedent. Datoriile Energy Bio Chemicals erau anul trecut de 218 milioane de lei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO