Firmele care îţi plătesc cazarea ca să munceşti „afară”. Vezi ce caută şi cum mai atrag candidaţii

Angajatori din Grecia şi Polonia ofertează în această perioadă românii cu cazarea gratuită dacă aleg să muncească pentru ei. Ce trebuie să ştii ca să te califici şi cum mai motivează firmele din străinătate candidaţii români ca să lucreze pentru ele, într-un material ECONOMICA.NET.
Economica.net - lun, 29 apr. 2013, 21:07
Firmele care îţi plătesc cazarea ca să munceşti

Un restaurant din Thassos (Grecia) recrutează cinci ospătăriţe din România care vorbesc limba engleză pe care le ofertează cu cazarea şi masa asigurate gratuit. Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi aici.

Dacă ai excelente cunoştinţe de limba maghiară, vorbeşti limba engleză, ai cunoştinţe de Office, Windows şi de Internet, eşti flexibil şi orientat către clienţi, ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor din Polonia pentru un loc de muncă în oraşul polonez Bielsko Biala. Angajatorii asigură cazarea candidatului selectat pentru acest job, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.  

O firmă de recrutare caută cinci români dispuşi să muncească în Atena, pe care îi ofertează cu asigurarea gratuită a cazării, vreme de un an de zile. Candidatul ideal pentru acest loc de muncă vorbeşte fluent limba engleză şi limba germană, are cunoştinţe despre produsele Apple şi experienţă în zona de customer service.
Angajatorul ofertează candidaţii cu bonusuri de performanţă lunare de până la 200 de euro, cursuri gratuite de limba greacă, asigurare medicală, training-uri de specialitate şi bilete de avion România-Grecia.
Până pe 4 iunie puteţi trimite candidatura pentru acest loc de muncă. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Dacă eşti vorbitor nativ de germană, dacă vorbeşti fluent limba engleză şi ai abilităţi din zona de customer service, atunci eşti potrivit pentru unul din cele 10 locuri de muncă ofertate acum de o firmă specializată în Business Process Outsourcing (BPO) din Atena.
Firma asigură gratuit celor 10 români care corespund profilului descris mai sus cazarea vreme de un an de zile, bonusuri de performanţă de până la 200 de euro pe lună, biletul de avion până în Grecia, asigurare medicală, tichete de masă. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Dacă tocmai ai absolvit o facultate şi vorbeşti fluent engleză şi germană, eşti eligibil pentru unul din cinci locuri de muncă ofertate acum de o firmă din Grecia.
Firma ofertează candidaţii cu cazare gratuită vreme de un an de zile, bonusuri, beneficii şi salarii competitive. Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Parlamentul European a adoptat noi norme ale UE pentru combaterea spălării banilor
Parlamentul European a adoptat noi norme ale UE pentru combaterea spălării banilor
Parlamentul European, reunit la Strasbourg în ultima sesiune plenară din legislatura 2019-2024, a adoptat miercuri un pachet de legi care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea......
Rusia va viza armele nucleare ale NATO din Polonia, dacă vor fi instalate – viceministrul de externe rus
Rusia va viza armele nucleare ale NATO din Polonia, dacă vor fi instalate – viceministrul de externe rus
Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi că facilităţile nucleare ale NATO, dacă vor fi instalate ...
Greva controlorilor de trafic aerian din Franţa va perturba zborurile din întreaga Europă
Greva controlorilor de trafic aerian din Franţa va perturba zborurile din întreaga Europă
Întârzieri şi anulări de zboruri urmează să afecteze joi traficul aerian din Europa, după ce autorităţile franceze ...
SUA au trimis Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune ATACMS
SUA au trimis Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune ATACMS
Statele Unite au trimis Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune ATACMS "luna aceasta", chiar înainte de adoptarea, ...