First Bank are un nou Chief Operations Officer

First Bank a anunțat luni prin intermediul unui comunicat că Anca Petcu a fost numită în postul de Chief Operations Officer (COO) al companiei. În calitate de COO, Anca Petcu îi va raporta lui Henk Paardekooper, CEO First Bank, și va fi membră a echipei executive a companiei, deținând și funcția de vicepreședinte al societății.
Ion Dobreanu - lun, 12 iul. 2021, 16:26
First Bank are un nou Chief Operations Officer

Anca Petcu are o expertiză de peste 20 de ani în industria serviciilor financiare, banking și leasing, în domenii precum vânzări retail și corporate, administrarea riscului, restructurare și transformare digitală.

Înainte de a se alătura First Bank, ea a deținut rolul de Chief Transformation Officer în cadrul BCR, unde a contribuit la definirea și implementarea inițiativelor de transformare a băncii, coordonând direcția de Strategie, cea de Management al Proiectelor și cea de Procese și Reglementări.

În First Bank, Anca Petcu va coordona proiecte de importanță strategică pentru bancă, cu impact în dezvoltarea business-ului, management-ul schimbării și digitalizare.
În aceste condiții ea preia și responsabilități de conducere a operațiunilor și diviziei IT, logistică & procurement, back office treasury, project management și IT Security.

“Mă bucur să fiu parte a unei noi etape de dezvoltare a First Bank și voi sprijini misiunea băncii de a oferi cele mai bune produse și servicii digitalizate, care au la bază tehnologia, dar păstrează și elementul atât de necesar al interacțiunii umane. Transformarea noastră presupune în esență crearea unor sinergii între procese și oameni, în beneficiul direct al clienților First Bank“, a declarat Anca Petcu.

Anca Petcu a absolvit Academia de Studii Economice, cursuri de specializare la IESE Business School și este alumni London Business School.

Despre First Bank

First Bank oferă o gamă largă de produse și servicii financiare clienților persoane fizice, persoane juridice și întreprinderi mici și mijlocii. Compania își are sediul la București și operează prin intermediul a 52 de sucursale, având peste 1.000 de specialiști angajați și 130.000 de clienți activi.

 

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...