First Bank va încasa cecurile emise de Trezoreria Statelor Unite

First Bank a anunțat joi prin intermediul unui comunicat că, începând din această lună, va diversifica serviciul de colectare de cecuri emise de Trezoreria Statelor Unite. First Bank a fost prima instituție financiară din România care, începând cu luna iulie 2020, a oferit serviciul de colectare a cecurilor oferite de guvernul american drept asistență financiară pentru contracararea impactului economic provocat de pandemie.
Ion Dobreanu - joi, 17 iun. 2021, 17:15
First Bank va încasa cecurile emise de Trezoreria Statelor Unite

Acum, instituția financiară extinde serviciul către toate tipurile de cecuri emise de Trezoreria SUA indiferent de scopul emiterii (ex: returnare taxe, pensii, impact economic etc.)

Posesorii de cecuri emise de Trezoreria SUA au posibilitatea încasării acestora în orice sucursală First Bank, prin deschiderea unui cont în dolari.

Banca oferă posesorilor de cecuri condiții preferențiale de cont curent, pachetul My Liber USA EU Passport, oferit gratuit în primele 6 luni. Acesta include un cont curent în lei, un cont curent în valută (euro sau dolari), card debit Visa Platinum în lei, SMS Alert și internet banking.

Serviciul se adresează tuturor deținătorilor de cecuri, indiferent de cetățenie. Mai multe informații despre încasarea cecurilor emise de Trezoreria SUA pot fi obținute în orice punct de lucru al companiei.

Despre First Bank

First Bank oferă o gamă largă de produse și servicii financiare clienților persoane fizice, persoane juridice și întreprinderi mici și mijlocii. Banca are sediul la București și operează prin intermediul a 52 de sucursale, având peste 130.000 de clienți activi.

Te-ar mai putea interesa și
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 de bolnavi pe zi și ce se întâmplă cu relaxarea
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 ...
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății. Ministrul Ioana Mihăilă(foto) spune că se poate observa deja o creștere a numărului de cazuri de COVID 19 și în România, iar în scenariul......
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
După un an record în care Netflix a adăugat 36 de milioane de abonați în 2020, cel mai popular serviciu de streaming ...
Vacanță cu emoții pentru un milion de români. Grecia e la un pas de scenariul roșu din cauza exploziei COVID 19. Ce se întâmplă cu turiștii de acolo și ce e obligatoriu să știi dacă urmează să pleci?
Vacanță cu emoții pentru un milion de români. Grecia e la un pas de scenariul roșu din cauza exploziei COVID 19. Ce ...
Numărul de cazuri noi de COVID 19 depistate în Grecia a crescut abrupt în ultimele zile, iar țara în care își fac ...
Ioana Mihăilă: 87% din cazurile de infectare cu SARS-CoV-2 și 91% din decese sunt din rândul persoanelor nevaccinate
Ioana Mihăilă: 87% din cazurile de infectare cu SARS-CoV-2 și 91% din decese sunt din rândul persoanelor nevaccinate
Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, vineri seară, că 87% din noile cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 ...