1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

Fiul fostului ministru Ioan Avram Mureşan a murit în Kenya

Dan Mureşan, fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Mureşan, a fost găsit mort într-un apartament din Nairobi (Kenya), au precizat, duminică, pentru MEDIAFAX, surse neoficiale.

09 sep, 2012 | Mediafax

MAE a comunicat, duminică, la solicitarea MEDIAFAX, că, sâmbătă, Ambasada României la Nairobi/Kenya a fost informată "de către un coleg de serviciu al unui cetăţean român că trupul neînsufleţit al acestuia ar fi fost găsit într-un apartament din districtul Nairobi"."Conform relatării, cetăţeanul român era angajat la o companie engleză de telecomunicaţii, aflându-se de mai multă vreme în Kenya. Acesta nu îşi înregistrase însă prezenţa pe teritoriul Kenyei la misiunea diplomatică română. Din aceeaşi sursă rezultă că, după sosirea poliţiei, corpul neînsufleţit ar fi fost preluat de o firmă de pompe funebre în vederea efectuării necropsiei şi eliberării certificatelor medicale constatatoare, urmând ca luni, 10 septembrie, un reprezentant al companiei de asigurări competente să deschidă un dosar în acest caz", se spune în răspunsul MAE la solicitarea MEDIAFAX.

Ambasada României face "toate demersurile necesare pentru obţinerea de la autorităţile locale, în cel mai scurt timp posibil, a informaţiilor oficiale privind decesul cetăţeanului român".

"De asemenea, Ambasada se află în legătură atât cu reprezentanţii companiei angajatoare, cu firma de pompe funebre, precum şi cu persoana de contact din partea familiei din ţară, în vederea oferirii de asistenţă consulară pentru emiterea tuturor documentelor necesare şi a facilitării transportului în ţară a trupului neînsufleţit al persoanei decedate", se mai precizează în comunicarea MAE.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO