Flanco a deschis un nou magazin în Deva

Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Deva, în centrul comercial Shopping City. Cu o suprafaţă de 500 mp şi o gamă de produse atent selecţionată, cel de-al doilea punct de vânzare Flanco din Deva şi-a întâmpinat primii clienţi, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - vin, 23 iul. 2021, 16:47
Flanco a deschis un nou magazin în Deva

„La fel ca în toate magazinele noastre, ne dorim să facilităm accesul clienţilor la cele mai bune produse”, a declarat Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco Retail.

„Astfel, am pus accent în special pe optimizarea gamei, incluzând în oferta noastră produse de foarte bună calitate şi mărcile cele mai căutate şi apreciate de cumpărători, potrivit studiilor GFK”, a precizat el.

Compania a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, disponibile în următoarele zile. Totodată, clienţii vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziţie de Flanco la nivel naţional.

„Pe lângă selectarea atentă a produselor afişate la raft, prin ofertele şi instrumentele de creditare îi ajutăm pe cumpărătorii noştri să îşi permită ce este mai bun”, a spus Ovidiu Nicuşan, director Marketing Flanco Retail. „Spre exemplu, prin intermediul cardurilor de credit, clienţii pot achiziţiona produsele dorite cu până la 40 de rate fără dobândă.”

Magazinul va îndeplini, de asemenea, rolul de intermediar între Flanco şi clienţii care preferă, în continuare, cumpărăturile online. Astfel, serviciul de „Livrare şi verificare produs direct în magazin” va fi disponibil în noua locaţie, aducând cumpărătorilor beneficii importante – transportul este gratuit, iar produsul poate fi verificat în magazin împreună cu un consultant.

„Integrarea perfectă online-offline este absolut necesară în contextul actual. La Flanco, urmărim îndeplinirea acestui obiectiv pe două paliere. Mai întâi, oferim servicii care conectează cele două experienţe de cumpărare, cum este cazul comenzilor online cu livrare în magazin. Apoi, ne asigurăm că toate serviciile noastre (inclusiv cele financiare) sunt disponibile atât în reţeaua fizică, dar şi pe flanco.ro”, a explicat Ovidiu Nicuşan.

Deschiderea celui de-al doilea punct de vânzare din Deva se înscrie în strategia de expansiune eficientă a retailerului, care urmăreşte să îşi extindă reţeaua de magazine fizice în locaţii cu trafic intens, fie că este vorba despre mall-uri, galerii comerciale sau zone stradale, în funcţie de comportamentul şi preferinţele clienţilor săi.

Magazinul Flanco din Shopping City este deschis de luni până duminică, între orele 10:00-22:00, la adresa centrului comercial – strada Zarandului 87.

Te-ar mai putea interesa și
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Acţiunile şi obligaţiunile asiatice au scăzut vineri, în timp ce monedele de refugiu, aurul şi ţiţeiul au crescut, după ştirile că Israelul a atacat Iranul, intensificând îngrijorările......
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze naturale lichefiate (GNL) a Uniunii Europene ar putea atinge nivelul de vârf în acest an, pe măsură ce ...
Israelul a atacat pentru a demonstra că are capacitatea ofensivă de a ajunge în centrul Iranului – presă
Israelul a atacat pentru a demonstra că are capacitatea ofensivă de a ajunge în centrul Iranului – presă
 Atacul aerian pe care Israel l-a lansat vineri împotriva Iranului a avut scopul de a demonstra Teheranului că israelienii ...
SUA blochează aderarea palestiniană deplină la ONU
SUA blochează aderarea palestiniană deplină la ONU
Statele Unite au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, ...