Flanco a încheiat un parteneriat cu Federația Română de Scrimă

Compania Flanco a anunțat joi că a semnat un parteneriat cu Federația Română de Scrimă, în cadrul căruia retailerul va derula mai multe activități de promovare în magazinele sale și în sălile de antrenament ale FRS.
Ion Dobreanu - joi, 08 apr. 2021, 17:03
Flanco a încheiat un parteneriat cu Federația Română de Scrimă

Primul pas făcut de Flanco în cadrul acestei colaborări este premierea sportivilor care s-au întors cu medalii de la Campionatele Mondiale de Scrimă Juniori și Cadeți din Cairo:

• Medalia de aur și titlul de Campion Mondial la Cadeți pentru Marco Șovar;
• Locul 3 și medalia de bronz la Juniori pentru echipa sabie feminin, compusă din Ilinca Pantiș, Maria Matei, Felicia Iacob și Mihaela Chițu.

Citiți și: Rețeaua Flanco a ajuns la 160 de magazine (economica.net)

Parteneriatul dintre Flanco și Federația Română de Scrimă se bazează pe principii și valori comune, cum ar fi excelența, perseverența și onestitatea, se specifică în comunicat. Scopul Flanco este de a promova, dar și de a susține sportivii români de performanță prin intermediul unei serii de proiecte, care se va întinde pe mai mulți ani.

„Valorile comune pe care le împărtășim cu Federația Română de Scrimă și cu performanța ne-au determinat să punem bazele unui parteneriat care să ajute la promovarea sportivilor români de performanță care reprezintă România cu succes la nivel mondial”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

„Așa cum sportul are că principiu de bază colegialitatea și muncă în echipă, sperăm că tot pe aceste principii se va baza și această colaborare”, a mai adăugat Sîrbu.

Citiți și: Anchetă la EMAG, Altex, Flanco şi Samsung. Producătorul de telefoane e suspect că s-ar fi înţeles cu retailerii la preţurile de vânzare – Consiliul Concurenţei (economica.net)

„Când am premiat cei cinci sportivi, am demarat un parteneriat care, sperăm, va încuraja tot mai mulți tineri să se alăture acestui sport nobil și să continue să atingă performanțe extraordinare”, a declarat Ovidiu Nicușan, director de marketing Flanco.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...