Flanco a încheiat un parteneriat cu Federația Română de Scrimă

Compania Flanco a anunțat joi că a semnat un parteneriat cu Federația Română de Scrimă, în cadrul căruia retailerul va derula mai multe activități de promovare în magazinele sale și în sălile de antrenament ale FRS.
Ion Dobreanu - joi, 08 apr. 2021, 17:03
Flanco a încheiat un parteneriat cu Federația Română de Scrimă

Primul pas făcut de Flanco în cadrul acestei colaborări este premierea sportivilor care s-au întors cu medalii de la Campionatele Mondiale de Scrimă Juniori și Cadeți din Cairo:

• Medalia de aur și titlul de Campion Mondial la Cadeți pentru Marco Șovar;
• Locul 3 și medalia de bronz la Juniori pentru echipa sabie feminin, compusă din Ilinca Pantiș, Maria Matei, Felicia Iacob și Mihaela Chițu.

Citiți și: Rețeaua Flanco a ajuns la 160 de magazine (economica.net)

Parteneriatul dintre Flanco și Federația Română de Scrimă se bazează pe principii și valori comune, cum ar fi excelența, perseverența și onestitatea, se specifică în comunicat. Scopul Flanco este de a promova, dar și de a susține sportivii români de performanță prin intermediul unei serii de proiecte, care se va întinde pe mai mulți ani.

„Valorile comune pe care le împărtășim cu Federația Română de Scrimă și cu performanța ne-au determinat să punem bazele unui parteneriat care să ajute la promovarea sportivilor români de performanță care reprezintă România cu succes la nivel mondial”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

„Așa cum sportul are că principiu de bază colegialitatea și muncă în echipă, sperăm că tot pe aceste principii se va baza și această colaborare”, a mai adăugat Sîrbu.

Citiți și: Anchetă la EMAG, Altex, Flanco şi Samsung. Producătorul de telefoane e suspect că s-ar fi înţeles cu retailerii la preţurile de vânzare – Consiliul Concurenţei (economica.net)

„Când am premiat cei cinci sportivi, am demarat un parteneriat care, sperăm, va încuraja tot mai mulți tineri să se alăture acestui sport nobil și să continue să atingă performanțe extraordinare”, a declarat Ovidiu Nicușan, director de marketing Flanco.

Te-ar mai putea interesa și
Facebook va lansa noi produse audio
Facebook va lansa noi produse audio
Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook Inc, a anunţat luni că această companie intenţionează să lanseze mai multe produse şi funcţii audio, care vor permite căutările şi difuzările de......
Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut. Tinerii, cea mai afectată categorie
Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut. Tinerii, cea mai afectată categorie
Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut, în creştere de la 3,9% în anul precedent, iar nivelul cel mai ridicat (17,3%) ...
IEA: Emisiile de CO2 legate de energie urmează să cunoască o revenire puternică în 2021
IEA: Emisiile de CO2 legate de energie urmează să cunoască o revenire puternică în 2021
Emisiile de gaze cu efect de seră legate de producţia şi consumul de energie electrică ar urma să revină puternic în ...
UE se teme de un incident în Ucraina: „cea mai masivă desfăşurare” de trupe ruseşti înregistrate vreodată la frontiera cu Ucraina – 100.000 de militari ruşi
UE se teme de un incident în Ucraina: „cea mai masivă desfăşurare” de trupe ruseşti înregistrate vreodată ...
Uniunea Europeană (UE) a afirmat luni că se teme de "un incident" în urma "celei mai masive desfăşurări" de trupe ruseşti ...