Flanco dă bani clienţilor nemulţumiţi de serviciile sale

Flanco, al doilea retailer pe segmentul electroIT din România a demarat un program prin care clienţii nemulţumiţi de serviciile companiei pot primi un voucher. Retailerul se obligă, printre altele, să asigure transport până la casa clientului, garanţie all inclusive sau cel mai bun raport calitate preţ. 
Economica.net - mar, 29 oct. 2013, 12:48
Flanco dă bani clienţilor nemulţumiţi de serviciile sale
Flanco Retail, numărul doi pe piaţa electroIT din România vine cu o nouă strategie de marketing pentru a-şi fideliza vechii clienţi, dar şi pentru a atrage noi adepţi. Retailerul a identificat în urma unor cercetări de piaţă  zece elemente importante pentru clientul român în relaţia cu un comerciant electroIT pe care şi le asumă şi pe care le-a implementat printr-un program denumit „Aşteptările tale sunt priorităţile noastre”. Atunci când dă greş, clientul va primi în schimb, drept recompensă, un voucher în valoare de 50 de lei pe care îl poate folosi pentru cumpărături ulterioare.
 
Ce îţi asigură Flanco
 
Cele 10 priorităţi pe care Flanco şi le-a asumat şi le-a implementat, pornind de la ce aşteaptă clienţii de la un retailer electro-IT sunt următoarele: transport până în casă, aranţia all inclusive, retur în 31 de zile, consultanţă specializată, cel mai bun raport calitate preţ, credit pe loc, în magazin, Call center 7/7, programul de fidelitate Mereu Flanco, iniţierea discuţiei cu un client în 3’, după intrarea în magazin şi colectare deşeurilor electrocasnice.  „Retailul modern a trecut de etapa în care singurul lucru care conta erau produsele în sine”, spune Violeta Luca, CEO Flanco. „Toate eforturile noastre merg într-o singură direcţie, aceea ca la Flanco fiecare client să aibă, efectiv, o experienţă care să-i întreacă aşteptările. Iar pentru aceasta avem grijă ca impresia bună să fie creată încă de la intrarea în magazin, prin design şi atmosfera prietenoasă, să continue cu dispunerea produselor, consilierea specializată şi clară şi să fie confirmată de un zâmbet amabil şi o experienţă impecabilă cu serviciile post-vânzare.”, a mai declarat aceasta. 

Cu un număr de 900 de angajaţi, compania deţine o reţea de 80 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 50 de oraşe.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...