1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Flanco Retail deschide şase noi magazine în luna martie

Flanco Retail a inaugurat, la începutul acestei luni, primul său magazin din Satu Mare şi pe cel de-a treilea din Iaşi, până la finalul lui martie retailerul urmând să fie prezent în alte patru centre comerciale din ţară.

10 mar, 2016 | Agerpres

Potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES, noile magazine Flanco din Slatina şi din Zalău vor fi inaugurate pe 24 martie, în centrul comercial Kaufland, în timp ce Flanco Timişoara Shopping City şi Flanco Piteşti Auchan Găvana îşi vor deschide porţile pe 31 martie.

Retailerul doreşte să ajungă la o reţea de 110 locaţii până la finalul lunii şi să deschidă 30 de noi puncte de vânzare până la sfârşitul anului.

Cu o suprafaţă de peste 470 de mp fiecare, magazinele Flanco din Iaşi şi din Satu Mare sunt poziţionate în incinta centrelor comerciale Kaufland. Echipele formate din câte zece specialişti sunt pregătite să ofere clienţilor consultanţă de specialitate şi să le pună la dispoziţie pachetul complet de servicii ale companiei, printre care se numără - soluţiile de finanţare avantajoase, livrarea la domiciliu, programul de fidelitate Mereu Flanco, unic pe piaţa electro-IT, şi Garanţia All Inclusive.

'Ne bucurăm că le putem oferi clienţilor noştri din toată ţara o gamă largă de produse electro-IT şi tehnologii de ultimă generaţie, însoţite de oferte şi servicii avantajoase, dar şi de o experienţă de cumpărare plăcută. Pentru că ne dorim să fim mai aproape de clienţii noştri în toate oraşele din România, pentru anul 2016 am prevăzut un buget de investiţii în valoare de 12 milioane de lei. Planul include extinderea în teritoriu cu 30 de noi puncte de vânzare, dar şi optimizarea platformelor IT şi a website-ului www.flanco.ro, astfel încât să putem acoperi eficient întreaga ţară, fie prin magazine fizice, fie prin cel virtual', a declarat Bogdan Dirjan, director de Dezvoltare Flanco Retail.

Echipa Flanco a ajuns în prezent la un număr de peste 1.400 de angajaţi, iar retailerul va investi în continuare în creşterea numărului de consultanţi de vânzări şi în training-ul acestora, pentru îmbunătăţirea permanentă a serviciilor de consiliere oferite în magazine. Compania deţine o reţea de 106 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 66 de oraşe.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO