1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

Companii

UPDATE: Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, reţinută de procurori

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost adusă vineri la Parchetul General pentru a fi audiată în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale.

27 mai, 2016 | Agerpres
(update 27 mai, 2016 21:36) Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, reţinută de procurori - surse
Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost reţinută vineri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale.


Potrivit unor surse judiciare, Flori Dinu a fost citată vineri la Parchetului General, însă ea nu s-a prezentat, astfel încât procurorii au emis un mandat de aducere pe numele ei, fiind ridicată apoi de poliţişti.


Sursele au precizat că Flori Dinu a fost pusă sub acuzare pentru înşelăciune şi zădărnicire a combaterii bolilor şi va fi dusă în instanţă cu propunere de arestare preventivă.


Potrivit unor surse judiciare, Flori Dinu a fost adusă cu mandat la Parchet şi va fi pusă sub acuzare de către procurori.

Flori Dinu a fost citată de procurori să se prezinte vineri la sediul Parchetului General, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Deoarece aceasta nu s-a prezentat pe parcursul zilei, procurorul de caz a solicitat unei echipe de politişti să meargă şi să o aducă pentru a fi înştiinţată în legătură cu noua calitate de suspect.

Flori Dinu este prima persoană care are calitatea de suspect în dosarul Hexi Pharma.

Joi dimineaţă, echipe de poliţişti au mers la sediul Hexi Pharma din bulevardul Octavian Goga, din Capitală, pentru a ridica noi documente, înscrisuri, necesare în cercetarea penală, au declarat surse judiciare pentr MEDIAFAX. Sursele citate spun că este vorba despre acte ce au rămas sigilate la sediul societăţii, iar acum, la dispoziţia procurorului care instrumentează dosarul, vor fi ridicate pentru analiză.

Acţiunea de joi vine după ce în urmă cu o săptămână poliţiştii au ridicat documente de la depozitul Hexi Pharma, din Mogoşoaia, de la trei spitale din Capitală şi de la sediul RENAR.

Joi dimineaţă, la sediul Parchetului General a fost chemat unul dintre avocaţii societăţii Hexi Pharma.

Anchetatorii caută date ce ar putea susţine indiciile pe care le au în dosar, fiind începută urmărirea penală pentru "zădărnicirea combaterii bolilor" şi "falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse".

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO