1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti 21 º

News

Florin Cîţu: Forţa de muncă şi fiscalitatea sunt cele două probleme ridicate de oamenii de afaceri

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu, preşedinte al Comisiei economice din Senat, a afirmat sâmbătă, la Piteşti, că forţa de muncă şi fiscalitatea sunt principalele probleme ridicate de oamenii de afaceri români.

17 mar, 2018 | ECONOMICA.net

"Forţa de muncă şi fiscalitatea sunt cele două probleme care văd că vin cel mai des din partea oamenilor de afaceri. Lipsa forţei de muncă sau impozitarea forţei de muncă, apoi aceste schimbări ale Codului fiscal care nu se mai termină", a declarat Cîţu, după o întâlnire cu oamenii de afaceri argeşeni.

În opinia sa, ultimul an a marcat o adevărată ofensivă legislativă care afectează sectorul privat.

"Este clar că în ultimele 12 - 13 luni am asistat la o nouă paradigmă, care se concretizează pe zi ce trece într-o ofensivă asupra sectorului privat. Cheltuielile de la buget sunt din ce în ce mai mari (...) şi trebuie să vină banii de undeva. (...) 2018 a început mult mai dur decât anul trecut, pe partea fiscală deja avem ordonanţe după ordonanţe care se anulează între ele. Problema este că multe dintre ele sunt date şi de abia acum trec prin Parlament, unde pot să fie schimbate. (...) Deci este un mediu volatil, ceea ce a fost intuit şi de raportul Comisiei Europene", a susţinut vicepreşedintele liberal.

Florin Cîţu a participat sâmbătă, la Piteşti, la o întâlnire cu oamenii de afaceri organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş.

Sursa: AGERPRES

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO