1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Florin Jianu îl înlocuieşte pe Ovidiu Nicolescu în funcţia de preşedinte al CNIPMMR

Florin Jianu este noul preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), ales în cadrul Convenţiei Naţionale care a avut loc la finalul acestei săptămâni, se arată într-un comunicat al Consiliului.

17 apr, 2016 | Agerpres

'Noul preşedinte al organizaţiei este Florin Jianu, cel care a deţinut anterior funcţia de preşedinte al Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România (2008-2016) şi de Ministru al IMM-urilor, Mediului de Afaceri şi Turismului (2014)', se menţionează îm comunicat.

El îl înlocuieşte pe Ovidiu Nicolescu, cel care a condus patronatul de la înfiinţare până în prezent şi care rămâne preşedinte de onoare al Consiliului.

Cea de-a VII-a Convenţie Naţională CNIPMMR a avut loc vineri, 15 aprilie 2016 la Sinaia, reunind 200 de reprezentanţi ai structurilor Consiliului active la nivel naţional, având ca obiectiv prezentarea Raportului activităţii în perioada 2012 - 2016 şi alegerea unei noi structuri de conducere a organizaţiei pentru perioada 2016 - 2020.

'CNIPMMR va fi până în 2020 cea mai puternică organizaţie patronală din Sud-Estul Europei, iar la acest obiectiv va lucra toată echipa de conducere a organizaţiei. O organizaţie puternică înseamnă un mediu de afaceri reprezentat şi consolidat. Iar pentru ca acest lucru să se îndeplinească am elaborat o strategie de dezvoltare a organizaţiei care va viza reprezentarea a cel puţin 50.000 de companii cu peste 1.000.000 de angajaţi, 12 proiecte implementate (Invest in Romania, Capitala antreprenoriatului, România educativă, etc), lansarea unui fond de investiţii privat şi a unei reţele de business angels', a declarat Florin Jianu.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO