Fly România introduce zborul Bucureşti – Palermo în programul de vară. Care sunt tarifele

Fly România a introdus zborul Bucureşti - Palermo în programul de vară, oraşul sicilian fiind cea de-a şaptea destinaţie internaţională a operatorului de transport aerian.
Economica.net - mar, 06 mai 2014, 08:58
Fly România introduce zborul Bucureşti - Palermo în programul de vară. Care sunt tarifele

Potrivit unui comunicat al companiei, remis marţi AGERPRES, zborurile către Palermo vor avea o frecvenţă bi-săptămânală, în zilele de marţi şi joi, putând fi deja rezervate pe site-ul operatorului, la tarife ce pornesc de la 29,90 euro.

Fly România va opera în această vară zboruri către oraşe din Italia, Spania, Germania şi Turcia.

‘Prin introducerea oraşului Palermo în programul nostru de vară, am ajuns deja la şapte destinaţii internaţionale, iar intenţia noastră este să extindem rutele şi purtăm, în continuare, discuţii cu mai multe aeroporturi în acest sens’, a declarat directorul executiv al companiei, Cătălin Buţu.

Compania aeriană va opera zboruri interne şi internaţionale începând cu mijlocul lunii mai.

‘Am vândut bilete pe toate destinaţiile, dar cele mai căutate sunt Barcelona, Genova şi Frankfurt, unde avem rezervări inclusiv pentru zboruri ce vor fi operate în luna septembrie’, a adăugat Buţu.

Fly România este un brand al Ten Airways, o companie aeriană cu capital românesc, care şi-a început activitatea în 2010, operând, până în prezent, în sistem charter şi wet – lease. Fly România va opera zboruri sub brandul propriu începând din luna mai 2014.

Potrivit lui Cătălin Buţu, compania va opera zboruri de pe câteva aeroporturi româneşti – Henri Coandă Otopeni, Traian Vuia Timişoara şi Delta Dunării Tulcea – acestora adăugându-li-se alte şapte destinaţii din Italia, Spania, Germania şi Turcia.

‘Anul trecut, am transportat peste 300.000 pasageri pentru companii aeriene pasagere în cele 7.000 de ore de zbor efectuate. În această iarnă, echipa noastră a ajuns la concluzia că este necesară, pentru dezvoltarea companiei, înfiinţarea unui departament de vânzări proprii, ca să ne putem asigura o poziţie pe piaţă, nu doar ca partener al companiilor tradiţionale, ci şi ca transportator regulat. Am vizat în special rutele unde este loc pentru încă un operator sau doi sau trei. În egală măsură, am vizat rute neacoperite. Mare parte din destinaţii sunt noi pe piaţa românească, precum aeroportul din Hahn, lângă Frankfurt, sau aeroportul din Reus, lângă Barcelona’, a precizat, într-o conferinţă de presă organizată în luna martie, Cătălin Buţu.

De asemenea, compania ia în calcul operarea unor curse Tulcea-Bucureşti, ca o alternativă la traficul rutier.

‘Pentru început, vom lansa mai multe rute, care vor acoperi atât destinaţii clasice cu o cerere bine determinată, cum e Bucureşti – Timişoara, unde propunem un tarif unic, de 69,90 euro, cât şi destinaţii inedite sau sezoniere, cum va fi cursa Bucureşti – Antalya, operaţională din iunie. În viitor, intenţionăm să extindem rutele şi purtăm deja discuţii avansate cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinaţii, atât interne, cât şi internaţionale’, a spus, în martie, acesta.

Potrivit reprezentanţilor companiei, zborurile pe ruta Timişoara – Bucureşti vor avea o frecvenţă zilnică exceptând ziua de sâmbătă, iar Tulcea – Bucureşti de trei ori pe săptămână.

Celelalte rute internaţionale vor fi acoperite astfel: Bergamo cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Verona cu trei zboruri săptămânale din Timişoara şi Bucureşti, Genova cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti, Barcelona cu trei curse săptămânale din Bucureşti, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti şi unul din Tulcea şi Antalya, cu o cursă săptămânală din Bucureşti, începând din luna iunie.

Te-ar mai putea interesa și
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni mai repede faţă de......
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia nu poate să cedeze Kievului rachetele sale Patriot
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia ...
Premierul polonez Donald Tusk a avertizat vineri că în Ucraina "situaţia pe front este critică" şi săptămânile următoare ...