1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

News

Instagram zice că are dreptul să-ţi vândă pozele

Instagram, producătorul aplicaţiei prin care realizezi, modifici şi share-uieşti fotografii, a declarat că are dreptul să vândă fotografiile utilizatorilor fără să îi notifice ca urmare a schimbării politicii de confidenţialitate care a produs un protest public, informează cnet.com

18 dec, 2012 | ECONOMICA.net

Noile modificări asupra drepturilor de proprietate intelectuală vor intra în vigoare din 16 ianuarie 2013, la doar trei luni după ce Facebook a încheiat achiziţia celui mai popular site de photo-sharing, Singura posibilitate este aceea de a-ţi şterge contul.

Sub noua politică, Facebook devine proprietarul pozelor de pe Instagram şi le poate vinde companiilor şi organizaţiilor care le pot folosi în scop publicitar ceea ce va transforma Intagram în cea mai mare bază de poze contra cost.

O altă capcană este dată de faptul  că utilizatorii Instagram care au conturi şi le şterg după data de 16 ianuarie cedează Facebook drepturile asupra fotografiilor pe care le-au încărcat.

Facebook nu a comentat asupra noilor modificări a politicii de confidenţialitate.

Facebook a cumpărat aplicația de photo sharing pentru device-uri mobile, Instagram, pentru un miliard de dolari în cash şi acţiuni.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO