1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Radu Apostolescu pleacă de la eMAG. A vândut şi ultimul pachet de acţiuni

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, anunță modificarea de acționariat prin decizia lui Radu Apostolescu de a-și vinde participația de 8,4%. Acțiunile deținute de acesta vor fi preluate în perioada următoare de către Iulian Stanciu și de grupul Naspers. 

10 iun, 2014 | ECONOMICA.net

"eMAG este mai mult decât o companie, este un spirit, este locul unde munca și talentul sunt puse în valoare și recompensate. Radu a contribuit major la tot ce înseamnă eMAG astăzi, de la ideea de business la aportul în toate etapele de evoluție. Și satisfacția și recompensa pentru această contribuție sunt pe măsură”, declară Iulian Stanciu, director general eMAG.   

Radu Apostolescu a decis retragerea din acționariatul eMAG. „La 13 ani de la înființare, eMAG a ajuns acolo unde nici nu știam să visăm la vremea aceea. Este în pole-position pentru a deveni un jucător mare în retailul european și are toate șansele să facă istorie în următorii ani cu echipa puternică pe care o are. Pentru mine este ”visul american” împlinit și totodată o misiune îndeplinită. Le mulțumesc și le sunt recunoscător tuturor colegilor de la eMAG pentru niște ani fantastici și le urez să ajungă acolo unde nici nu visează încă”, declară Radu Apostolescu.  

Acționariatul eMAG va fi format, după finalizarea tranzacției, din Iulian Stanciu și grupul Naspers. 

Misiunea mea la eMAG s-a încheiat. Fără a planifica în vreun fel momentul ăsta, decizia a venit natural în urma a câtorva săptămani de analize personale. Probabil ca puţini înteleg dar e fascinant cum vocea aia interioară îţi spune la un moment dat că ţi-ai atins maximul într-un rol şi e timpul să-l schimbi” a declarat Radu Apostolescu pe blogul său.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO