1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Fondatorul Impact, Dan Ioan Popp, înlocuit în poziţia de preşedinte CA de un fost manager Romtelecom

Fondatorul şi cel mai mare acţionar al Impact Developer&Contractor (IMP), Dan Ioan Popp, a fost înlocuit din poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie cu Dimitrios Sophocleous, de naţionalitate cipriotă, fost manager la companii precum.Romtelecom sau AD Pharma.

26 apr, 2012 | Mediafax

Acţionarii Impact au aprobat joi revocarea Consiliului de Administraţie şi au ales un nou CA, extins de la 3 la 5 membri.

Foştii administratori Dan Ioan Popp, Valeriu Ionescu şi Radu Bugică au fost realeşi, componenţa CA fiind completată de Ştefan Milicin Gheorgiu şi Dimitrios Sophocleous, cel din urmă fiind numit şi preşedinte.

Sophocleous a ocupat poziţii de conducere în diverse companii, fiind anterior director financiar al companiei farmaceutice AD Pharma Holding MV (2008-2010) şi operatorului de telefonie Romtelecom (2004-2007).

Gheorgiu-Milicin este managing partner al unei companii de consultanţă al cărei portofoliu de clienţi include GfK, Ţiriac Imobiliare sau Advent. El a ocupat funcţii de conducere în cadrul unor companii precum Willbrook International, dezvoltator imobiliar sau consultantului imobiliar Colliers International.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO