1EUR = 4.7582 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Fondul german GLL a cumpărat clădirea de birouri Victoria Center pentru circa 27 de milioane de euro

Fondul german de investiţii GLL Real Estate Partners a anunţat achiziţia clădirii de birouri Victoria Center de la ciprioţii de la Bluehouse. 

29 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Fondul german GLL deţine clădirea Charles de Gaulle Plaza din Bucureşti şi a ieşit anul acesta la cumpărături. După achiziţia clădirii de birouri Floreasca Park, de la compania Portland Trust, tranzacţie estimată la 100 de milioane de euro, GLL a cumpărat şi clădirea de birouri Victoria Center. 

Preţul de achiziţie este estimat la circa 27 de milioane de euro, notează publicaţia specializată Property Magazine. Vânzătorul este fondul de investiţii cipriot Bluehouse. 

Clădirea Victoria Center are o suprafaţă de 8.300 de mp şi se află în centrul Bucureştiului, în apropierea staţiei de metrou Piaţa Victoriei. Clădirea este 100% închiriată companiilor Citibank, JLL, AON, AIG şi Starbucks.

GLL a colaborat cu Dentos şi CBRE penru achiziţia clădirii din România. În această tranzacţie, vânzătorul Bluehouse a fost asistat de compania de consultanţă imobiliară JLL. 

Fondul german a mai cumpărat şi o clădire de birouri din Birmingham cu 50 de milioane de euro. Grupul de asigurări Generali care administrează active de peste 5 moliarde de euro la nivel internaţional deţine 19% din GLL.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO