1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Fondul Proprietatea îşi duce investitorii în Portul Constanţa şi la Centrala de la Cernavodă

150 de investitori instituţionali locali şi internaţionali din 21 de ţări participă la a şasea ediţie a Zilelor analiştilor şi investitorilor Fondului Proprietatea (FP), organizat de Franklin Templeton Investment, administratorul FP.

25 iun, 2014 | | ECONOMICA.net

150 de investitori instituţionali locali şi internaţionali, care au active în administrare de peste 900 miliarde de dolari, precum şi analiştii care urmăresc Fondul Proprietatea (FP) participă la Zilele analiştilor şi Investitorilor FP, ediţia 2014.

Evenimentul are loc prima dată în afara Bucurestiului, la Mamaia şi astfel participanţii au oportunitatea de a vizita centrala de la Cernavodă a Nuclearelectrica (SNN) şi Portul Constanţa (pe cale de listare la Bursa de Valori Bucureşti - BVB), două companii importante din portofoliul FP.

Mai participă reprezentanţii Fondului Monetar International, ai ambasadei SUA, BNR, ASF, BVB, ai Ministerului pentru Energie. În plus, lideri ai unora dintre cele mai importante companii din economia României, cum ar fi OMV Petrom (SNP), Romgaz (SNG), Nuclearelectrica, CE Oltenia, Transelectrica, Hidroelectrica si Electrica, care reprezinta peste 85% din VAN-ul Fondului, îşi vor prezenta experienţele pe piaţa de capital.
„Investitorii se uită acum cu interes reînnoit către companiile din România. Evenimentul reprezintă oportunitatea ideală pentru guvern de a asigura investitorii instituţionali din România de angajamentul său pentru reforme, guvernanţă corporatistă adecvată în intreprinderile de stat şi pentru îmbunataţirea reglementărilor din piaţa de capital locala", a declarat Greg Konieczny, manager al Fondului Proprietatea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO