Foodpanda a încheiat un parteneriat cu lanţul de farmacii Help Net

foodpanda anunţă parteneriatul cu lanţul de farmacii Help Net pentru comanda şi livrarea rapidă a produselor din farmacii la domiciliul clienţilor.
Economica.net - mar, 19 ian. 2021, 12:44
Foodpanda a încheiat un parteneriat cu lanţul de farmacii Help Net

Conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES, în primă etapă, serviciul va fi disponibil pentru farmaciile selectate din Bucureşti & Ilfov, Cluj-Napoca, Braşov, Galaţi şi Oradea, urmând să fie extins în 27 de oraşe din ţară până la sfârşitul primului trimestru al anului.

Prin acest parteneriat, utilizatorii foodpanda vor putea comanda din secţiunea Shops / Magazine a platformei, de la cea mai apropiată farmacie din reţeaua Help Net, alegând din cele peste 2000 de produse disponibile. Printre categoriile de produse incluse în aplicaţie se numără: vitamine şi suplimente, medicamente care se pot elibera fără prescripţie medicală, produse de îngrijire şi frumuseţe, produse destinate mamei şi copilului, dietă şi wellness, produse pentru cupluri, aparatură medicală, dar şi produse antiseptice sau dezinfectante.

„Prin parteneriatul cu reţeaua de farmacii Help Net continuăm extinderea categoriilor de produse disponibile în aplicaţia foodpanda pentru livrare rapidă, deschizând o nouă verticală de business de mare importanţă. Astfel, utilizatorii noştri îşi vor putea comanda acasă produsele farmaceutice sau de îngrijire de care au nevoie imediată, inclusiv medicamente care se eliberează fără prescripţie medicală, dar şi vitaminele şi suplimentele alimentare, atât de necesare în special în sezonul rece. În continuare suntem alături de toţi clienţii noştri în această perioadă dificilă în care deplasările sunt limitate şi înrolăm constant noi retaileri în secţiunea Shops din aplicaţie, pentru o ofertă cât mai diversă de produse, livrate rapid şi în siguranţă, în funcţie de nevoile utilizatorilor”, a declarat Andreea Petrişor, managing director foodpanda România.

Potrivit reprezentanţilor companiei, flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate în maximum 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicaţie, iar valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei. Intervalul orar în care se pot efectua comenzi va depinde în principal de programul fiecărei farmacii Help Net, acesta fiind diferit în funcţie de locaţie.

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 6.000 de comercianţi (restaurante şi retaileri) din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa, Arad, Ploieşti, Oradea, Galaţi, Craiova, Sibiu, Piteşti, Târgu Mureş, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Sebeş, Satu Mare, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Focşani, Târgovişte, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Roman, Târgu Jiu, Deva, Bistriţa, Botoşani, Suceava, Roman, Zalău şi Slatina.

Începând de anul trecut, foodpanda şi-a extins serviciile în zona comerţului rapid şi acoperă o gamă diversificată în afara livrării de mâncare, integrând în secţiunea Shops din platformă mii de produse disponibile pentru livrare imediată de la zeci de parteneri din retailul alimentar şi non-alimentar precum: cora România, Kaufland România, Inmedio, Viva Shop şi mulţi alţii.

Te-ar mai putea interesa și
Autovit demarează o campanie dedicată mașinilor noi care implică „peste 100 de dealeri”
Autovit demarează o campanie dedicată mașinilor noi care implică „peste 100 de dealeri”
Autovit, platformă online din România dedicată vânzării și cumpărării de mașini, demarează o campanie prin care pune la dispoziția potențialilor clienți „peste 1200 de autoturisme cu......
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a câştigat 109 miliarde de dolari în primul trimestru
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a câştigat 109 miliarde de dolari în primul trimestru
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei, cel mai mare din lume în condiţiile în care deţine active de peste 1.600 ...
Ţările UE trebuie să trimită sisteme antirachetă Ucrainei, spune Borrell
Ţările UE trebuie să trimită sisteme antirachetă Ucrainei, spune Borrell
Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ...
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 10,8% în primele două luni
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 10,8% în primele două luni
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut ca serie brută cu 10,8%, în perioada 1 ianuarie -29 februarie 2024, faţă ...