Forty Management a demarat procedurile de autorizare pentru cel mai înalt turn de locuințe din România

Forty Management SA, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte mixte și regenerare urbană din România, a anunțat demararea procedurilor de autorizare a celui mai înalt turn de locuințe din România. Central District Royal Suites va avea la finalizare o valoare de piață estimată la 76 milioane de euro.
Andrada Ghira - joi, 13 ian. 2022, 12:06
Forty Management a demarat procedurile de autorizare pentru cel mai înalt turn de locuințe din România

Proiectat sub forma unui turn înalt de 122 metri, Central District Royal Suites va fi cel mai înalt ansamblu  de locuințe din România. Proiectul va fi amplasat pe un teren de 3.000 mp, situat lângă Fântâna Miorița și va oferi 34 de apartamente de lux în trei configurații: apartament pe un etaj complet, duplex pe jumătate de etaj și penthouse-uri pe două etaje.

Terenul pe care urmează să fie construit blocul se află între două lacuri, cu vedere spre parcul Herăstrău. În vecinătate se află spații culturale și artistice precum Villa Minovici – Muzeul de artă populară, Muzeul de Artă Apuseană sau Gara Regală Băneasa.

Central District Royal Suites va fi o clădire autonomă pasivă din punct de vedere energetic. Fațada este realizată dintr-un amestec de piatră compozită neagră și panouri fotovoltaice care, în combinație cu sisteme geotermale și o izolație termică generoasă la exterior, asigură sustenabilitatea proiectului.

Conceptul a fost realizat de Sane Architecture, un studio de arhitectură cu sediul la Paris, ale cărui proiecte au fost recunoscute în mai multe competiții internaționale. Compania, fondată în 2013 de către arhitecții români Christina Chelarescu și Traian Bompa, are o bogată experiență în domeniile arhitecturii, economiei și artei.

Forty Management SA este un dezvoltator imobiliar de proiecte verzi de dezvoltare și regenerare urbană premium cu utilizare mixtă sub marca Central District. Portofoliul companiei cuprinde 333 de apartamente finalizate, 600 de apartamente în construcție, un hotel de 5 stele cu 300 de camere, 9.000 mp de spații de birouri precum și spații comerciale. Forty Management a obținut certificarea Green Homes pentru toate proiectele sale realizate până în prezent.

 

Te-ar mai putea interesa și
Euro 2024 nu va aduce un boom economic pentru Germania – experţi
Euro 2024 nu va aduce un boom economic pentru Germania – experţi
Experţii estimează că găzduirea Campionatului European de Fotbal 2024 de către Germania nu va avea un efect direct asupra economiei sale, care trece în prezent printr-o perioadă dificilă,......
75% dintre companiile globale nu profită de forţa de muncă mobilă – studiu EY
75% dintre companiile globale nu profită de forţa de muncă mobilă – studiu EY
Trei sferturi (75%) dintre companii nu reuşesc să profite de o forţă de muncă cu adevărat mobilă şi agilă, deşi ...
„Autostrada Ford Otosan”: Turcii de la Ozaltin au realizat o treime din contractul de finalizare a lucrărilor VIDEO
„Autostrada Ford Otosan”: Turcii de la Ozaltin au realizat o treime din contractul de finalizare a lucrărilor ...
Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova a postat marți imagini de pe tronsonul 1 (17,7 km) al Drumului ...
Kaufland oferă clienților care returnează ambalaje purtătoare de garanție reduceri echivalente cu garanția recuperată
Kaufland oferă clienților care returnează ambalaje purtătoare de garanție reduceri echivalente cu garanția recuperată
Retailerul german Kauafland oferă clienților care returnează ambalaje cu garanție reduceri egale cu valoare garanției ...