1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 10 º

Companii

Fost şef al autostrăzilor, Narcis Neaga, se întoarce în Consiliul de Administraţie al companiei

Narcis Neaga, fost director general la Autostrăzi, îl va înlocui pe Dragoş Vasile Pelmuş în Consiliul de Administraţie al companiei.

02 mar, 2018 | ECONOMICA.net

Neaga este cunoscut pentru faptul că în mandatul său a fost demolată în premieră o autostradă, după ce a fost deschisă circulaţiei. Este vorba despre lotul 3 Orăştie - Sibiu, construit de italienii de la Salini Impregilo.

Din cauza acestei autostrăzi, fostul şef de la Drumuri a intrat în atenţia procurorilor DNA. În decembrie 2015, Narcis Neaga a fost pus sub control judiciar de DNA, fiind stabilită o cauţiune de 300.000 lei.

Procurorii susţin că, în 15 mai 2014, Narcis Neaga, în calitate de director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (CNADNR), a procedat la suspendarea abuzivă a unui contract de servicii privind supervizarea lucrărilor pe lotul 3 din autostrada Orăştie - Sibiu şi a plăţilor aferente acestuia, cu încălcarea dispoziţiilor contractuale, a condiţiilor FIDIC (Federaţia Internaţională a Inginerilor Consultanţi) şi a dispoziţiilor legale.

Pe 8 decembrie 2015, Narcis Neaga a fost înlocuit la conducerea CNADNR cu Cătălin Homor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO