1EUR = 4.8372 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Fostul hipermarket real Berceni va fi redeschis joi sub marca Auchan

Auchan România va redeschide joi, sub brandul său, hipermarketul real Berceni, al patrulea remodelat din acest an şi al 11-lea din cele 20 cumpărate de la grupul german METRO.

12 feb, 2014 | Mediafax

La sfârşitul săptămânii trecute, retailerul a închis pentru rebranding unitatea real din Piteşti, iar magazinul din Cluj-Napoca se află în perioada de lichidare de stocuri.

Cu un program al deschiderilor a câte 3 magazine Auchan pe lună, compania urmează să finalizeze programul rebrandingului hipermarketurilor real la sfârşitul lunii aprilie. Ultimele magazine rămase de remodelat sunt situate în Bacău, Bucureşti - AFI Cotroceni, Craiova, Deva, Galaţi, Târgu Mureş şi Timişoara Nord.

În ultima parte a anului trecut, Auchan a rebranduit şapte hipermarketuri real, dintre care două în Capitală, Pallady şi Vitan, unul în Braşov, unul în Oradea, unul în Constanţa, unul în Sibiu şi unul în Satu Mare. Două dintre acestea au fost remodelate în formatul Auchan City.

Anterior, retailerul a anunţat că va rebrandui cele 20 de hipermarketuri Real în mai puţin de un an, cu o investiţie de 40 milioane euro.

Tranzacţia Auchan-Real a fost finalizată pe 12 septembrie 2013, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între grupul Auchan şi Metro Group şi a validării primite din partea Consiliului Concurenţei, la sfârşitul lunii iulie.

Auchan România, în noua sa dimensiune, are 31 de magazine deschise şi alte două în construcţie, o suprafaţă netă de vânzare de 252.000 metri pătraţi, peste 10.000 de angajaţi, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienţi anual şi o cifră de afaceri comună de peste 4,5 miliarde de lei, fără taxe.

Compania devine, astfel, unul din primii cinci cei mai mari angajatori privaţi din România şi a doua reţea de comerţ ca suprafaţă totală de vânzare la nivel naţional.

Grupul francez a finalizat marţi achiziţia celor 95 de hipermarketuri Real în Europa de Est, odată cu autorizarea tranzacţiei din Polonia de către autorităţile de concurenţă poloneze.

În prezent, Auchan gestionează la nivel mondial 834 hipermarketuri integrate şi 362 de centre comerciale.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO