1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

News

Fostul şef al CIA David Petraeus îşi reinventează cariera la fondul de investiţii KKR

David Petraeus, general în rezervă al armatei SUA care a demisionat anul trecut de la şefia CIA, îşi reinventează cariera la fondul de investiţii KKR, unde va conduce un nou departament, concentrat pe estimări macroeconomice, comunicare şi consultanţă pentru investiţii pe pieţe emergente.

30 mai, 2013 | Mediafax

KKR, cunoscut pentru preluările de companii mari finanţate prin împrumuturi, speră ca experienţa lui Petraeus să ajute la identificarea şi perfectarea de acorduri, au declarat surse apropiate situaţiei citate de Wall Street Journal, transmite MarketWatch.

Petraeus, în vârstă de 60 de ani, devine astfel o figură proeminentă la KKR.

General cu patru stele în rezervă, care a condus trupele americane în Irak şi Afganistan, Petraeus a călătorit în întreaga lume şi cunoaşte lideri militari, economici şi politici. Aceste relaţii pot ajuta KKR să încheie afaceri în ţări unde are mai puţină experienţă şi să evalueze mai bine riscurile şi beneficiile unor investiţii, au arătat sursele.

Petraeus a demisionat în noiembrie anul trecut din funcţia de director al CIA, după ce FBI a descoperit o relaţie extraconjugală cu biografa sa Paula Broadwell, în timp ce investiga acuzaţiile că aceasta a trimis email-uri de ameninţare unei personalităţi mondene din Tampa, Florida, Jill Khawam Kelley. Investigaţia continuă.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO