1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

News

Nemţii de la Deutsche Telekom pun director nou la conducerea Romtelecom şi Cosmote

Fostul directorul general al T-Systems Franţa, Nikolai Beckers, îl va înlocui de la 1 aprilie pe Stefanos Theocharopoulos la şefia Romtelecom şi Cosmote România, care ocupa aceste poziţii din ianuarie 2008, respectiv iulie 2011, a anunţat operatorul de telefonie mobilă Cosmote România.

12 mar, 2013 | ECONOMICA.net

"Cosmote România anunţă că Nikolai Beckers a fost numit în funcţia de director general al companiei, începând cu 1 aprilie. Beckers va ocupa, de asemenea, poziţia de director general în cadrul Romtelecom. După 5 ani în care a urmat un traseu de succes la conducerea operaţiunilor OTE din România, Stefanos Theocharopoulos va ocupa funcţia de Group Chief Technology&Operations Officer atât pentru telefonia fixă, cât şi cea mobilă, în cadrul OTE Group. În Grecia, Theocharopoulos va conduce o echipă de peste 6.000 de angajaţi", se arată într-un comunicat al Cosmote România.

Beckers a fost directorul general al T-Systems Franţa, divizie a Deutsche Telekom, începând din septembrie 2011.

El şi-a început cariera în 1989 în cadrul Deutsche Bank şi a ocupat o serie de poziţii de management ca preşedinte şi director general al Deutsche Telekom Franţa, director general al Deutsche Telekom Filipine, director financiar al T-Online Franţa.

De asemenea, viitorul şef al Romtelecom a condus subsidiarei Deutsche Telekom din Macedonia. Beckers deţine un MBA la Universitatea din Köln, Germania.

Cosmote România avea aproximativ 6,3 milioane de clienţi la 31 decembrie 2012. Romtelecom este cel mai mare operator local de telecomunicaţii fixe.

Afacerile cumulate ale celor doi operatori au însumat aproximativ 1,2 miliarde de euro în 2012.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO