Francezii de la Atos angajează 750 de oameni până la sfârşitul anului 2016

Subsidiara locală a companiei franceze Atos, unul dintre marii furnizori de servicii IT din lume, vrea să angajeze 750 de persoane până la sfârşitul anului 2016. Principalele oraşe în care va face recrutări sunt Timişoara, Bucureşti, Braşov şi Iaşi. Compania are în prezent 1.350 de angajaţi iar majoritatea dintre ei lucrează la centrul din Timişoara.
Cristina Şomănescu - mie, 28 oct. 2015, 07:59
Francezii de la Atos angajează 750 de oameni până la sfârşitul anului 2016

Profilurile profesionale căutate de angajatori

Recrutorii companiei Atos caută în mod particular candidaţi seniori, cu cel puţin trei-patru ani experienţă în domeniul IT.
Printre poziţiile cu profil IT pentru care recrutează se numără: SAP Basis Senior Administrator, SAP HANA Administrator, ABAP Developer, Java developer, .Net Developer, SharePoint Senior Administrator, Unix Senior Administrator, Windows Server (Wintel) Senior Administrator, Database (MS SQL/Oracle) Administrator, Exchange Senior Administrator, Mainframe Specialist, Backup Administrator (Backup EMC Networker & Avamar), Virtualization Engineer, Cloud Integration Senior Arhitect, Cloud Migration Senior Arhitect şi Cloud Solutions Technical Engineer.

Atos recrutează şi pentru posturi care nu implică expertiză în IT. Printre poziţiile disponibile se numără: Business Assurance and Improvement Consultant, Contract Assurance Consultant, Continuous Improvement Manager, Solution Design Arhitect, IT Project Manager şi Program Manager.

Cu ce beneficii extrasalariale ofertează angajatorii candidaţii

Candidaţii selectaţi pentru posturile vacante îşi vor putea deconta echipamente sportive, abonamentele la săli de fitness şi welness, echipamentele IT, programele software, vacanţele, pensiile şi asigurările private până la un plafon stabilit cu angajatorul.

Angajaţii vor avea acces la peste 3000 de programe de training tehnice şi nontehnice, disponibile pe o platformă online pe care fiecare angajat o poate accesa. La acestea se adaugă, pentru multe dintre poziţiile oferite, posibilitatea dezvoltării unei cariere internaţionale, cu deplasări frecvente de scurtă durată în ţările în care activează Atos, dar şi deplasări pe termen lung.

Mai mult, compania oferă angajaţilor opţiunea relocării într-unul dintre sediile sale, dar şi un sistem flexibil care le permite să lucreze de acasă.

Atos România, prezentă pe piaţa românească din anul 2011, are în prezent 1.350 de angajaţi, dintre care peste 1000 la centrul din Timişoara. Atos e prezentă şi în Iaşi, ca urmare a achiziţiei companiei XEROX ITO în iunie 2015.

Atos SE (Societate Europeană) este o companie de servicii în tehnologia informaţiei cu venituri anuale de 8,6 miliarde euro şi 76.300 angajaţi în 52 de ţări.

Te-ar mai putea interesa și
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Rețeaua de autostrăzi și drumuri expres în exploatare a României a ajuns la peste 1.091 de kilometri, transmite pe pagina proprie ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Amintim că joi a......
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul însă a scăzut
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul ...
Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare consolidate la 31 decembrie 2023 și a anunțat ...
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei ...
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...