Francezii de la Atos, cu afaceri și în România, continuă parteneriatul pentru soluţii digitale cu gigantul Siemens

Atos, lider global în transformare digitală, și Siemens anunță extinderea acordului de Customer Relationship din cadrul parteneriatului lor strategic, început în 2011. Acordul are ca scop accelerarea obiectivelor digitale ale Siemens privind modernizarea serviciilor și digitalizarea, respectiv transformarea digitală bazată pe date și cloud și securitate cibernetică.
Lidia Neagu - mie, 30 sept. 2020, 12:56
Francezii de la Atos, cu afaceri și în România, continuă parteneriatul pentru soluţii digitale cu gigantul Siemens

Cu o colaborare de peste cinci ani și o valoare totală de trei miliarde de euro, acordurile semnate separat cu Siemens AG, Siemens Energy AG și Siemens Healthineers AG includ atât servicii existente, precum și oportunități noi de business. Ca parte a acordului, Atos va investi, de asemenea, în inovație și modernizare digitală, pentru a promova subiecte importante privind inovația pentru Siemens.

„Suntem încântați să extindem și să ne consolidăm parteneriatul pe termen lung cu Atos, prin acest nou acord-cadru menit să ne accelereze transformarea și să ne sprijine obiectivele strategice digitale”, a declarat Hanna Hennig, CIO Siemens AG.

„Pentru a susține diferitele cerințe ale Siemens în toate ramurile sale de business, Atos va oferi cele mai bune soluții digitale și integrate, precum Digital Workplace, modernizarea aplicațiilor, noua platformă cloud-hibrid Atos, platforme digitale și servicii complete de integrare și securitate. Atos va implementa, de asemenea, un model inovator, bazat pe date, care va permite companiei să valorifice tehnologiile de Inteligență Artificială și machine learning”, a menționat Eric Grall, COO Atos.

Lansare de produse dezvoltate în comun
Siemens și Atos anunță, de asemenea, extinderea alianței lor globale dincolo de cooperarea tehnologică pentru a lansa pe piață soluții digitale dezvoltate în comun. Această nouă inițiativă comună de lansare pe piață va valorifica investițiile digitale comune existente, de 330 milioane de euro, și va sprijini în mod semnificativ ambițiile de creștere digitală stabilite de fiecare companie. În următorii cinci ani este așteptată o cantitate semnificativă de vânzări comune suplimentare.

„Vom continua să cumulăm puterea și expertiza ambelor companii pentru a aduce soluții digitale inovatoare clienților noștri și pentru a valorifica oportunități de vânzare suplimentare”, a declarat Roland Busch, Deputy CEO, Siemens AG.

„Suntem mândri să susținem accelerarea transformării digitale a Siemens în următorii 5 ani și să ne extindem alianța strategică pe termen lung către o nouă inițiativă de creștere comună. Acest lucru se potrivește perfect cu obiectivele strategice ale Atos pentru un mediu digital mai sigur și decarbonizat pentru clienții săi”, a menționat Elie Girard, CEO Atos.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Rata şomajului la nivel naţional a scăzut la 2,69% la sfârşitul lunii decembrie. Numărul şomerilor indemnizaţi a crescut cu 2.994 persoane, iar numărul şomerilor neindemnizaţi a scăzut cu 6.124 persoane faţă de luna precedentă
Rata şomajului la nivel naţional a scăzut la 2,69% la sfârşitul lunii decembrie. Numărul şomerilor indemnizaţi a ...
Rata şomajului înregistrat la nivel naţional era, la finele lui decembrie, de 2,69%, mai mică decât cea din luna anterioară ...
Sindicatele din industrie solicită reglementarea tarifelor la energie şi gaze naturale la valoarea din decembrie 2020
Sindicatele din industrie solicită reglementarea tarifelor la energie şi gaze naturale la valoarea din decembrie 2020
Alianţa Sindicatelor din Industrie solicită autorităţilor convocarea de urgenţă a CSAT pentru stoparea acestei crize ...
Rafila, după explozia de cazuri COVID: Nu există motive de panică. Şcolile rămân deschise
Rafila, după explozia de cazuri COVID: Nu există motive de panică. Şcolile rămân deschise
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, după ce în România au fost înregistrate peste 34.200 ...