1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Francezii de la Atos, cu afaceri și în România, continuă parteneriatul pentru soluţii digitale cu gigantul Siemens

Atos, lider global în transformare digitală, și Siemens anunță extinderea acordului de Customer Relationship din cadrul parteneriatului lor strategic, început în 2011. Acordul are ca scop accelerarea obiectivelor digitale ale Siemens privind modernizarea serviciilor și digitalizarea, respectiv transformarea digitală bazată pe date și cloud și securitate cibernetică.

30 sep, 2020 | | ECONOMICA.net

Cu o colaborare de peste cinci ani și o valoare totală de trei miliarde de euro, acordurile semnate separat cu Siemens AG, Siemens Energy AG și Siemens Healthineers AG includ atât servicii existente, precum și oportunități noi de business. Ca parte a acordului, Atos va investi, de asemenea, în inovație și modernizare digitală, pentru a promova subiecte importante privind inovația pentru Siemens.

„Suntem încântați să extindem și să ne consolidăm parteneriatul pe termen lung cu Atos, prin acest nou acord-cadru menit să ne accelereze transformarea și să ne sprijine obiectivele strategice digitale", a declarat Hanna Hennig, CIO Siemens AG.

„Pentru a susține diferitele cerințe ale Siemens în toate ramurile sale de business, Atos va oferi cele mai bune soluții digitale și integrate, precum Digital Workplace, modernizarea aplicațiilor, noua platformă cloud-hibrid Atos, platforme digitale și servicii complete de integrare și securitate. Atos va implementa, de asemenea, un model inovator, bazat pe date, care va permite companiei să valorifice tehnologiile de Inteligență Artificială și machine learning", a menționat Eric Grall, COO Atos.

Lansare de produse dezvoltate în comun
Siemens și Atos anunță, de asemenea, extinderea alianței lor globale dincolo de cooperarea tehnologică pentru a lansa pe piață soluții digitale dezvoltate în comun. Această nouă inițiativă comună de lansare pe piață va valorifica investițiile digitale comune existente, de 330 milioane de euro, și va sprijini în mod semnificativ ambițiile de creștere digitală stabilite de fiecare companie. În următorii cinci ani este așteptată o cantitate semnificativă de vânzări comune suplimentare.

„Vom continua să cumulăm puterea și expertiza ambelor companii pentru a aduce soluții digitale inovatoare clienților noștri și pentru a valorifica oportunități de vânzare suplimentare", a declarat Roland Busch, Deputy CEO, Siemens AG.

„Suntem mândri să susținem accelerarea transformării digitale a Siemens în următorii 5 ani și să ne extindem alianța strategică pe termen lung către o nouă inițiativă de creștere comună. Acest lucru se potrivește perfect cu obiectivele strategice ale Atos pentru un mediu digital mai sigur și decarbonizat pentru clienții săi", a menționat Elie Girard, CEO Atos.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO