1EUR = 4.7798 RON | Bucureşti 10 º

News

Franklin Templeton îşi vinde fondurile în România prin Millenium Bank

Millenium Bank  va oferi clienţilor său bogaţi titlurile a 11 fonduri de investiţii ale Franklin Templeton Investments, care face parte din acelaşi grup cu firma care administrează Fondul Proprietatea.

30 mai, 2012 | Adrian N. Ionescu | ECONOMICA.net

Cele 11 fonduri de investiţii  înregistrate în Luxemburg sunt vehicule de investiţii care fac plasamente în instrumente cu venit fix şi în acţiuni, „cu expunere pe unele dintre cele mai interesante pieţe şi sectoare“, consideră Borno Janekovic, Director Europa Centrală şi de Est, Franklin Templeton Investments.

Millennium Bank adaugă oferta Franklin Templeton la cea adresată clienţilor care au economii de cel puţin 20.000 de euro sau venituri lunare de minimum 1.400 de euro şi care fac obiectul liniei de business Prestige, un serviciu similar cu cel de private banking. Banca oferă defapt serviciile unor manageri de relaţii cu clienţii dedicaţi.

Clienţii Prestige ai băncii mai au acces la fonduri globale administrate de ING Investment Management, precum şi la fonduri locale administrate de Pioneer Asset Management.

Fondurile de investiţii administrate de Franklin Templeton, altele decât Fondul Proprietatea, au plasamente în valoare de 80 de milioane de dolari pe piaţa românească, potrivit lui Mark Mobius, preşedinte executiv Templeton Emerging Markets Group.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO