FREE NOW, 2 ani în România. Bucureștiul, în top 10 orașe europene ca număr de curse. Cel mai mare bacişiş – 9.000 lei

Bucureștiul este în top 10 orașe europene ca număr de curse pentru FREE NOW, dintre cele în care grupul este activ, iar Centrul Vechi, Piața Romană și Gara de Nord sunt cele mai populare destinații din România.
Lidia Neagu - vin, 26 nov. 2021, 17:53
FREE NOW, 2 ani în România. Bucureștiul, în top 10 orașe europene ca număr de curse. Cel mai mare bacişiş - 9.000 lei

Peste 50 de milioane de kilometri au parcurs șoferii parteneri, adică mai mult de 60 de ori distanța din București până la lună, în cei 2 ani de prezență pe piață, în 9 orașe ale României, potrivit datelor FREE NOW.

Valoarea medie a cursei a fost de 17 lei, iar 45% dintre curse au fost făcute de pasageri pentru a ajunge la muncă sau la aeroport, potrivit datelor centralizate de companie în cele nouă orașe (București, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș), pentru perioada de doi ani.

Cu ocazia împlinirii celor doi ani de prezență în România, pe data de 27 noiembrie, ca semn de apreciere din partea FREE NOW, șoferii vor beneficia de 0% comision, iar pasagerii care aleg să călătorească cu FREE NOW, vor avea parte de reduceri semnificative la plata prin aplicație.

„În cei doi ani de activitate, am fost mereu atenți la nevoile clienților noștri, dar și la cele ale partenerilor și companiilor prezente în România. Am devenit un partener extrem de important pentru marile companii din România, peste 400 dintre ele beneficiind în prezent de serviciile noastre B2B. Într-o perioadă delicată pentru întreaga societate, am susținut campania de vaccinare și am oferit curse gratuite celor care au ales să călătorească cu FREE NOW pentru a se imuniza. Ca semn al dedicării noastre pentru sustenabilitate, am oferit curse gratuite pasagerilor pentru a-i convinge să își lase mașinile personale acasă în favoarea alternativelor de ridesharing și am plantat copaci pentru un aer mai curat. Suntem o companie care pune în prim plan impactul pe care îl are în societate și folosim orice ocazie pentru a arăta acest lucru”, spune Lennart Zipfel, Country Manager FREE NOW România.

Partenerii FREE NOW sunt deseori foarte apreciați de către pasageri, iar suma record primită bacșiș de unul dintre șoferii parteneri în cei doi ani de când grupul este activ în România a fost de 9.000 lei. Un alt semn al aprecierii pasagerilor sunt distanțele lungi parcurse de aceștia în toată această perioadă. Recordul este deținut de un client care a parcurs în total 1.700 de kilometri în doi ani, cât distanța București-Hamburg.

Sărbătorile internaționale sunt, de obicei, zilele în care oamenii circulă cel mai des în oraș, iar 8 Martie 2020 a fost cea mai aglomerată zi înregistrată în cei doi ani.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Telefoanele mobile, cea mai cumpărată categorie de produse prin credit, în 2021 – analiză
Telefoanele mobile, cea mai cumpărată categorie de produse prin credit, în 2021 – analiză
Cea mai cumpărată categorie de produse în 2021, prin credit, a fost reprezentată de cea a telefoanelor mobile, cu peste ...
Prima tranşă de vaccinuri pediatrice soseşte în ţară – 114.000 doze de vaccin de la compania Pfizer BioNTech ajung marţi în România 
Prima tranşă de vaccinuri pediatrice soseşte în ţară – 114.000 doze de vaccin de la compania Pfizer BioNTech ...
Comitetul de coordonare a vaccinării anunţă că 114.000 doze de vaccin de la compania Pfizer BioNTech vor ajunge marţi ...
NATO trimite avioane şi nave pentru a întări apărarea în Europa de Est
NATO trimite avioane şi nave pentru a întări apărarea în Europa de Est
 Ţările NATO au plasat forţe în aşteptare şi au trimis nave şi avioane de luptă pentru a întări apărarea în ...