1EUR = 4.8254 RON | Bucureşti 7 º

News

Free Now, cea mai descărcată aplicaţie de ridesharing din România de la începutul anului

Free Now a fost cea mai descărcată aplicaţie de mobilitate din România de la începutul acestui an în categoria Călătorii/Travel, fiind instalată de peste 100.000 de utilizatori ai platformelor Android şi iOS din cele trei oraşe unde este disponibilă - Bucureşti, Cluj şi Braşov - şi a depăşit 500.000 de cereri pentru curse numai în Capitală.

17 feb, 2020 | | ECONOMICA.net

Potrivit unui comunicat, de la începutul anului, pasagerii au călătorit aproape 400.000 de kilometri cu Free Now, cea mai nouă aplicaţie de taxi şi ridesharing. Ei au găsit o maşină prin intermediul aplicaţiei în doar 12 secunde, mult mai uşor comparativ cu anul trecut, când timpul mediu de răspuns a ajuns şi la 40 de secunde în orele de vârf, şi au pornit în cursă în mai puţin de 5 minute.

Aplicaţia Free Now s-a lansat în România la finalul anului trecut şi este disponibilă din luna ianuarie şi în Cluj şi Braşov. Aplicaţia oferă opţiunile de plată cash sau card pentru toate cursele, indiferent dacă sunt de taxi sau ride.

În plus, Free Now nu are tarif dinamic, indiferent de perioada anului sau de momentul zilei, de vreme, de condiţiile de trafic sau de cererea şi oferta de maşini, oferind astfel pasagerilor control şi predictibilitate din punct de vedere al costurilor. Pasagerii pot plăti atât cash, cât şi cu cardul şi beneficiază de 50% reducere pentru toate comenzile plătite cu cardul.

Free Now face parte din grupul Now, rezultat din fuziunea serviciilor de mobilitate urbană ale BMW şi Daimler.

Free Now a fost fondată sub numele de mytaxi, în iunie 2009, şi a fost prima aplicaţie de taxi din lume care a stabilit o legătură directă între pasagerii şi şoferii de taxi. În iulie 2019, aplicaţia mytaxi a devenit Free Now. Cu 14 milioane de pasageri şi peste 100.000 de şoferi, Free Now este acum unul dintre cei mai importanţi furnizori de mobilitate urbană din Europa. Din februarie 2019, Free Now face parte din joint venture-ul dintre BMW şi Daimler şi are astăzi o echipă de peste 700 de angajaţi care lucrează în 26 de birouri internaţionale, furnizând servicii în peste 100 de oraşe europene.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO