1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

News

Frigiderul care consumă cât un bec. Se găseşte în România

Importatorul din România a Liebherr, unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de aparatură frigorifică, a lansat pe plan local frigiderul cu cel cu cel mai înalt grad de eficiență energetică la nivel mondial. Consumă cât un bec.

23 mai, 2013 | | ECONOMICA.net
Marelvi, compania care importă și distribuie brandul Liebherr în România, a lansat astăzi pe plan local frigiderul cu cel mai înalt grad de eficiență energetică la nivel mondial (A+++ -20%). Este vorba despre modelul Liebherr CBP(esf) 4043 premiat cu distincție PlusX Award (un premiu acordat pentru cele mai inovative branduri) şi care are un consum de 130 kWh pe an. Noul produs beneficiază, totodată, de tehnologia BioFresh, ce triplează în medie durata prospețimii alimentelor, față de tehnologia obișnuită.  Modelul va fi disponibil curând în magazinele de profil la preţul de aproximativ 4.000 de lei. 
 
"În general, nevoia clienților de îmbunătățire a confortului personal a depășit reticența în a cheltui anumite sume de bani. Până la finalul acestui an, vizăm vânzarea unui număr de produse Liebherr cu mult superior față de anii anteriori, iar pentru următorii trei ani vizăm dublarea volumului de vânzări pentru acest brand. Dorim pentru acest semestru o creștere a vânzărilor cu 50% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar în acest moment deja avem rezultate care să ne îndreptățească aceste așteptări”, a declarat Marian Burlan, Director Executiv Marelvi.
 
Compania a obținut în 2012 o cifră de afaceri de circa 38 milioane euro, în creștere față de anul precedent.
 
În prezent, brandul Liebherr deține peste 25% din piața electrocasnicelor frigorifice premium din România. Cu o cifră de afaceri de peste 9 miliarde de euro în 2012, Grupul Liebherr include astăzi 100 de companii din întreaga lume și este unul dintre cei mai importanți jucători în industria electrocasnicelor la nivel internațional, în acest domeniu producând exclusiv aparatură frigorifică. 
 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO