Fundaţia condusă de Wargha Enayati, cooptată ca asociat în Neuropain Clinic, deţinută de Cristina şi Roberto Bâtlan

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, condusă de medicul Wargha Enayati, a intrat ca asociat în firma Neuropain Clinic, în decembrie 2023. Societatea a fost deţinută până atunci de Cristina şi Roberto Bâtlan, fondatorii brandului de încălţăminte Musette, conform unei hotărâri a asociaţilor, obţinute de Economica.net.
Cristina Şomănescu - joi, 08 feb. 2024, 12:39
Fundaţia condusă de Wargha Enayati, cooptată ca asociat în Neuropain Clinic, deţinută de Cristina şi Roberto Bâtlan

La 21 decembrie 2023, Adrian-Roberto şi Cristina-Elena Bâtlan, în calitate de asociaţi ai Neuropain Clinic, au cooptat în firmă Fundaţia CMU – Regina Maria, conform unei decizii a firmei, obţinute de Economica.net. Cooptarea unui asociat nou e subseventă majorării de capital aprobate de asociaţii Neuropain Clinic.
Capitalul social al firmei a crescut la 1.000 de lei, de la 200 de lei. După această operaţiune de majorare a capitalului, fiecare dintre asociaţii Adrian-Roberto şi Cristina-Elena Batlân deţine 24,5% din firmă, iar Fundaţia CMU – Regina Maria – o cotă de 51% din capitalul social al societăţii, potrivit deciziei asociaţilor, consultate de Economica.net.
Wargha Enayati a fost numit în funcţia de administrator al firmei.

Neuropain Clinic SRL operează policlinica InClinic Rahova din Bucureşti.

Fundația Inovații Sociale Regina Maria, înregistrată la Registrul Comerţului cu denumirea de Fundaţia CMU – Regina Maria, este o organizație neguvernamentală dedicată asistenței medicale integrate pentru persoanele fără venit sau cu venituri mici din Bucureşti, care sunt neasigurate la sistemul asigurărilor sociale de sănătate.

Fundația a fost înființată de medicul Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati, în august 2010.

Wargha Enayati este fondatorul reţelei private de sănătate Regina Maria.

În 2015, medicul Enayati a ieşit din acţionariatul reţelei Regina Maria. În 2021, Enayati a inaugurat un ecosistem medical privat pe care l-a creat de la zero – Enayati Medical City – care cuprinde două spitale private, un centru rezidențial pentru vârstnici, o policlinică, un centru de wellness cu fizio-kinetoterapie.
Investiţia iniţială în deschiderea acestui ecosistem medical privat s-a ridicat la 60 de milioane de euro şi a durat doi ani de la faza de autorizaţie de construcţie până la inaugurarea propriu-zisă.

Cristina, Adrian Roberto Bâtlan şi Alin Cristian Bâtlan deţin brandul de încălţăminte şi accesorii Musette prin intermediul firmei Musette Exim, potrivit datelor din Registrului Comerţului, consultate de Economica.net în portalul juridic Termene.

Actualizare 19 februarie 2024

Această achiziţie marchează intrarea Fundaţiei Regina Maria în zona Rahova – un cartier dens populat și cu probleme mari sociale și medicale.
InClinic Rahova este cea de-a treia și cea mai mare clinică a Fundației Inovaţii Sociale Regina Maria. Fundaţia mai deţine clinicile sociale Baba Novac şi Sala Palatului, ambele situate în Bucureşti.

Unul dintre obiectivele noii clinici este de a atrage medici din toate specialitățile, inclusiv în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, care să ofere asistența medicală necesară tuturor categoriilor de pacienți. Policlinicile Fundației Inovații Sociale Regina Maria acordă asistenţă medicală pacienților din categorii defavorizate și cu sprijinul pacienților plătitori, spun oficialii Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria, într-un comunicat trimis Economica.net.

Te-ar mai putea interesa și
Oferta patiserilor scade la 7,2 milioane de cozonaci în perioada Sărbătorilor Pascale. Preţuri mai mici cu 10% în acest an
Oferta patiserilor scade la 7,2 milioane de cozonaci în perioada Sărbătorilor Pascale. Preţuri mai mici cu 10% în acest ...
Patiserii vor scoate pe piaţă 7,2 milioane de cozonaci în perioada Sărbătorilor Pascale, în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar şi faţă de perioada sărbătorilor de......
Managerul de parole sau autentificarea cu doi factori poate ajuta la conectarea în siguranţă la conturi – analiză
Managerul de parole sau autentificarea cu doi factori poate ajuta la conectarea în siguranţă la conturi – analiză
Parolele rămân o ţintă majoră pentru hackeri şi alţi actori din sfera ameninţărilor cibernetice, iar în acest context ...
În Gaza există mai mult moloz decât în Ucraina, contaminat cu muniţii neexplodate şi azbest – ONU
În Gaza există mai mult moloz decât în Ucraina, contaminat cu muniţii neexplodate şi azbest – ONU
În Fâşia Gaza există acum mai multe dărâmături şi moloz decât în Ucraina, a afirmat miercuri responsabilul operaţiunilor ...
Inundaţii severe în capitala Turciei, Ankara. Sunt aşteptate precipitaţii suplimentare
Inundaţii severe în capitala Turciei, Ankara. Sunt aşteptate precipitaţii suplimentare
Capitala Turciei, Ankara, a fost lovită de inundaţii severe marţi noapte, iar autorităţile avertizează că urmează ...