1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Furnizorul american de soluţii telecom Grandstream intră oficial pe piața din România

Grandstream, companie americană specializată în furnizarea de soluții de telecom, intră pe piața din România prin intermediul companiei Macro International Distribution. care devine astfel unicul distribuitor oficial pentru soluțiile de comunicații unificate SIP și VoIP ale producătorului din Statele Unite.

23 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Astfel, integratorii de soluții telecom, furnizorii de servicii de instalări și resellerii de pe întreg teritoriul României au acces imediat la toate soluțiile din portofoliul Grandstream, fără a mai parcurge etape greoaie de import.

"Suntem încântați că Macro International Distribution s-a alăturat echipei noastre ca importator si distribuitor oficial pentru România," spune Tomer Henn, Channel Sales Manager pentru EMEA la Grandstream. "Macro International Distribution este alegerea naturală pentru Grandstream întrucât împărtășește viziunea noastră de a oferi soluții tehnologice complete și servicii cu valoare adăugată care permit integratorilor să obțină eficiență maximă în orice proiect. Așteptăm cu nerăbdare ca tot mai multe companii din România să beneficieze de inovația adusă de Grandstream și de soluțiile sale recunoscute și premiate la nivel global", completează Tomer Henn.

Fondată în 1994, Macro International Distribution s-a lansat ca importator si distribuitor de produse fotografice dar, cu timpul, portofoliul soluțiilor comercializate s-a diversificat foarte mult. În prezent, Macro importă și distribuie o varietate de echipmanente si produse, prin intermediul departamentelor sale dedicate de printing/tipografie, producție publicitară, tehnică medicală și acum, telecom.

Grandstream consideră că tehnologiile de comunicații de ultimă generație ar trebui să fie ușor de utilizat și accesibile pentru afaceri de orice dimensiune. Fondată în 2002, compania a fost unul dintre producătorii originali de soluții VoIP și SIP din lume și oferă acum un portofoliu complet pentru toate nevoile de comunicații ale unei companii: voce, video, date, mobilitate și rețea.

Grandstream este printre primii patru producători globali de telefoane IP cu o gamă puternică de echipamente desktop, video și VoIP fără fir. De asemenea, compania americană oferă un portofoliu complet de produse premiate, inclusiv soluții de conferință video, puncte de acces Wi-Fi și soluții de management, centrale IP PBX, soluții de cloud management, gateway-uri VoIP, adaptoare pentru telefoane analogice, sisteme de acces pentru uși, interfoane și soluții PA, produse de securitate fizică și multe altele. Produsele Grandstream sunt utilizate în peste 150 de țări.

Macro International Distribution, a luat ființă în anul 1994, fiind de la început reprezentantul oficial Agfa Photo în România. De-a lungul timpului, compania și-a diversificat domeniile de activitate. Astăzi, Macro derulează afaceri în domeniul importului și distribuției prin departamentele sale consacrate: foto, producție publicitară, produse tipografice, medicale și telecom, reprezentând mărci premium pentru fiecare domeniu precum Agfa, Canon, Kodak, Cook Medical USA, Promedon și Grandstream.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO