1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Furnizorul de echipamente pentru hoteluri şi retail DAAS vrea afaceri de peste 27 mil. euro în 2013

Furnizorul de echipamente şi servicii pentru hoteluri, restaurante şi magazine alimentare DAAS aşteaptă în acest an vânzări de cel puţin 27 milioane euro, în creştere de la 23,5 milioane euro cât a înregistrat anul trecut, pe fondul extinderii activităţii pe segmente şi pieţe externe noi.

04 feb, 2013 | Mediafax

"Ne aşteptăm să creştem la cel puțin 27 milioane euro în 2013, pe fondul abordării noilor segmente pentru care estimăm un procent de 5-10% din business, însă ținta noastră este 30 milioane euro, Am făcut câțiva paşi importanți la sfârşitul anului 2012, cand am deschis prima filiala externă la Chişinău şi am realizat primele vânzări pe piețele din Serbia şi Ucraina", declarat, într-un comunicat, Daniel Mocanu, directorul general al DAAS România şi acţionarul majoritar al companiei.

Pentru a contracara efectele scăderii pieței HoReCa înregistrată în perioada după 2008, DAAS vrea să-şi extindă activitatea pe segmentul cantinelor, al benzinăriilor şi al clădirilor de birouri. De asemenea, în planurile companiei intră şi noi piețe externe, precum Republica Moldova şi Bulgaria.

În 2012, DAAS a raportat o creştere cu 12% a vânzărilor comparativ cu anul anterior, ca urmare a expansiunii comerțului modern şi extinderii afacerii pe piețele externe.

"DAAS şi-a majorat vânzările în retail cu 18%, de la 13,5 milioane eurola 16 milioane euro, ajungând la 33,4% cotă de piață, cu circa două procente mai mult decât în 2011", a arătat Mocanu.

Compania activează pe piața românească din 1993 şi realizează proiecte la cheie în domeniul bucătăriilor, barurilor și spălătoriilor profesionale şi în sectorul instalațiilor de refrigerare şi rafturilor destinate marilor rețele din retailul modern şi tradițional.

DAAS are şase birouri în Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Cluj, Iaşi şi Timişoara.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO