1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

Companii

Gabriel Constantin, românul care lucrează pentru Trump, avansat la conducerea hotelului de 92 de etaje din Chicago

Gabriel Contantin, românul care lucrează pentru Trump din 2003, a fost numit directorul general al hotelului Trump International Hotel & Tower din Chicago, potrivit unui comunicat de presă al lanţului hotelier, citat de Hotel Online.  

25 ian, 2018 | ECONOMICA.net

Sursa foto: Trump International Hotel & Tower Chicago via Facebook

Gabriel Constantin, 40 ani, a fost avansat pe poziţia de director general al hotelului Trump din Chicago în octombrie 2017. Anterior acestei numiri, românul deţinea funcţia de director de hotel în cadrul hotelului Old Post Office din Washington, D.C., deschis în septembrie 2016. 

În Chicago, Constantin va conduce echipa de management a hotelului, care are 339 de camere şi un turn rezidenţial cu 489 de unităţi de lux. 

Constantin lucrează în industria ospitalităţii de la o vârstă fragedă, pe când lucra împreună cu familia la afacerea din Bucureşti. După ce şi-a luat diploma în management şi finanţe de la Universitatea Ecologică din Bucureşti, românul de 23 de ani s-a mutat în Marea Britanie şi Irlanda, unde a lucrat în industria ospitalieră.

În 2002 a făcut pasul spre piaţa din SUA, unde a ocupat mai multe posturi de conducere în cadrul lanţurilor hoteliere Westin și InterContinental Hotels Group, înainte de a fi numit director de operațiuni pentru Ritz-Carlton din zona Philadelphia.

La începutul lui 2003, Gabriel Constantin a fost recrutat de Trump Hotels, lanţul hiotelier deţinut de actualul preşedinte al SUA, Donald Trump, pentru a supraveghea operațile alimentare pentru Doral, resortul din Miami al lui Trump. 

Trump International Hotel & Tower Chicago are 92 de etaje şi a fost deschis în 2008. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO