Gabriel Ivan a fost desemnat să conducă subsidiarele CHEP din România și Bulgaria

Grupul logistic CHEP, lider în servicii de furnizare a paleților reutilizabili pentru piața europeană de supply chain, a anunțat miercuri desemnarea lui Gabriel Ivan pe poziția de Country General Manager pentru România și Bulgaria, după trei ani de la preluarea conducerii executive a subsidiarei locale.
Ion Dobreanu - mie, 13 oct. 2021, 17:08
Gabriel Ivan a fost desemnat să conducă subsidiarele CHEP din România și Bulgaria

În rolul său extins, Gabriel Ivan va susține dezvoltarea procesului de colaborare și optimizare a pieței de supply chain din Bulgaria și creșterea acesteia, pentru a consolida poziția de lider a companiei pe piața regională de supply chain.

Gabriel Ivan va coordona operațiunile comerciale și P&L-ul pentru România și Bulgaria, care au intrat pe piața Europei de Sud-Est în anul 2012.

“Ambele piețe au un context economic și condiții de dezvoltare similare, deci ne propunem să consolidăm poziția CHEP ca furnizor preferat de producători și retaileri la nivel regional, atunci când vorbim de managementul eficient al paleților și de operațiuni de distribuție prietenoase cu mediul. Acestea vor aduce creștere sănătoasă pentru fiecare actor din supply chain,” a declarat Gabriel Ivan.

România este una dintre piețele cu cea mai mare creștere din rețeaua europeană a grupului logistic. Subsidiara locală a raportat venituri totale de 117 milioane de lei (29,5 milioane de dolari) la 31 decembrie 2020, menținând un avans anual de două cifre în pofida mediului economic volatil.

Portofoliul companiei include peste 400 de companii locale și internaționale din sectorul FMCG românesc, care utilizează paleții CHEP pentru a reduce costurile și amprenta de carbon a lanțului de aprovizionare.

CHEP Bulgaria este lider în furnizarea de servicii de închiriere a paleților reutilizabili la nivelul pieței locale, cu o bază actuală de clienți care depășește 200 de companii din FMCG și venituri totale de 3,69 de milioane de dolari la sfârșitul anului trecut.

Modelul circular de business CHEP implică închirierea de paleți reutilizabili către producători și distribuitori, care beneficiază în comun de costuri mai scăzute și de scăderea impactului de mediu la nivelul lanțului de distribuție, comparativ cu opțiunea tradițională de achiziție și management al unui stoc propriu de paleți.

Despre CHEP

CHEP este liderul mondial în servicii de închiriere a paleţilor şi containerelor şi parte a grupului Brambles. Din anul 2012, compania deserveşte atât clienți internaţionali, cât şi producători locali, în principal în domeniul bunurilor de larg consum precum: produse de curăţenie şi igienă personală, băuturi, produse alimentare proaspete şi uscate, ulei şi consumabile din hârtie. CHEP oferă o gamă de soluţii şi servicii de consultanţă care cresc performanţa activităţilor logistice. Modelul CHEP este unul sustenabil în esenţă, reducând riscurile operaţionale, deteriorarea produselor și consumul de resurse naturale.

Te-ar mai putea interesa și
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Rețeaua de autostrăzi și drumuri expres în exploatare a României a ajuns la peste 1.091 de kilometri, transmite pe pagina proprie ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Amintim că joi a......
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul însă a scăzut
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul ...
Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare consolidate la 31 decembrie 2023 și a anunțat ...
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei ...
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...