Gabriela Szabo preia funcţia de CSR & public affairs manager la Adecco România

De la 1 februarie, multipla campioană olimpică Gabriela Szabo va ocupa funcţia de CSR & public affairs manager la Adecco România, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa recrutării de personal. Renumita sportivă va coordona programele de responsabilitate socială ale Adecco, printre care identificarea oportunităţilor de carieră pentru tineri (Way to Work), susţinerea tinerelor talente din lumea sportului (Team Tokyo 2020) şi integrarea foştilor sportivi pe piaţa muncii (Athlete Career Program).
Economica.net - vin, 29 ian. 2016, 12:26
Gabriela Szabo preia funcţia de CSR & public affairs manager la Adecco România

Am acceptat provocarea Adecco de a mă alătura echipei, pentru că programele pe care compania le dezvoltă şi le susţine în România contribuie la dezvoltarea tinerilor prin consiliere, orientare în carieră şi dezvoltare personală. Nu putem spera la un viitor mai bun pentru România atâta timp cât tinerii nu îşi găsesc un loc de muncă decent, care să reflecte pregătirea lor profesională. În plus, programele de CSR ale Adecco au o profundă caracteristică sportivă, perfectă pentru dezvoltarea spiritului de echipă, atât de necesar în societatea în care trăim, a declarat Gabriela Szabo, CSR & Public Affairs Manager la Adecco România.

Alliance for YOUth este un program CSR susţinut de Adecco şi de alte companii internaţionale, precum Google, Nestle sau Cargill, care îşi propune să plaseze în câmpul muncii 2.500 de tineri, 200 de programe de intership şi programe de consiliere.

Athlete Career Program se concentrează pe sesiuni de training şi consiliere pentru sportivi şi atleţi paralimpici, pentru ca aceştia să poată fi integrați pe piaţa muncii.

Team Tokyo 2020 este programul prin care tineri din două arii sportive, scrimă şi atletism, vor fi sponsorizaţi timp de cinci ani de zile, pentru a face parte din Lotul Naţional al României la Jocurile Olimpice Tokio 2020.

Way to Work reunește mai multe programe informale de consiliere şi îndrumare profesională pentru tineri: CEO for a Month, Street Day, Adecco Experience, Career Center.

Win for Youth este o inţiativă globală susţinută de Adecco pentru a colecta fonduri prin activităţi sportive dedicate unor fundaţii caritabile.

Pe plan local, programele de Corporate Social Responsibility (CSR) ale Adecco se adresează şi categoriilor vulnerabile care ori nu au locuri de muncă, ori se află la început de carieră. 

Adecco România are o cotă de piaţă de aproximativ 30% şi o cifră de afaceri de peste 69 de milioane de euro în 2015. Adecco România gestionează peste 8.000 de persoane angajate temporar, are o bază de date cu peste 400.000 de candidaţi şi deservește zilnic 450 de clienți. 

Te-ar mai putea interesa și
Restricţii de circulaţie în timpul nopţii pe un sector al DN1, până duminică dimineaţa
Restricţii de circulaţie în timpul nopţii pe un sector al DN1, până duminică dimineaţa
Traficul rutier va fi restricţionat pe timpul nopţii, în perioada 29 - 31 martie, pe un sector al DN 1, pentru executarea lucrărilor de montare a reperelor topografice pe pereţii pasajului......
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Constructorul STRABAG anunță finalizarea terminalului T4 al Aeroportului Internațional Iași. Proiectul, evaluat la aproximativ ...
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
 Ministerul Apărării Naţionale (MApN) informează că în seara zilei de joi au fost identificate fragmente care par ...
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său aerian
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său ...
 Drone şi rachete ruse au vizat în noaptea de joi spre vineri centrale electrice în centrul şi estul Ucrainei, a anunţat ...