Galaxy Fold, primul smartphone pliabil Samsung, a fost prezentat oficial. Cât va costa

Samsung a prezentat oficial primul smartphone pliabil. Galaxy Fold are două ecrane: un ecran de 7,3 inci cu rezoluţie 1536 x 2152 pixeli când este deschis şi un ecran de 4,6 inci ce poate fi folosit când sistemul de pliere este închis. Preţul de pornire pentru Galaxy Fold este 1.980 de dolari.
Economica.net - joi, 21 feb. 2019, 08:46
Galaxy Fold, primul smartphone pliabil Samsung, a fost prezentat oficial. Cât va costa

„Astăzi, Samsung scrie următorul capitol din istoria inovației mobile, materializând tot ceea ce nu credeam că este posibil într-un telefon mobil. Galaxy Fold introduce o nouă categorie, aducând la viață noi capacități pe care nu le-am văzut înainte pe Infinity Flex Display. Am creat Galaxy Fold pentru cei care vor să experimenteze ceea ce poate face un device portabil premium, dincolo de limitările unui smartphone tradițional”, a afirmat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Galaxy Fold face parte dintr-o categorie nouă de produse. Acesta oferă un nou tip de experiență mobilă care permite utilizatorilor să facă lucruri pe care nu le-ar putea face cu un smartphone obișnuit. Utilizatorii au acum parte de ce este mai bun din ambele lumi; un dispozitiv compact care se deschide pentru a forma cel mai mare display de pe un smartphone Samsung. Galaxy Fold reunește inovații din inginerie și inovații de display, dezvoltate în decurs de opt ani de la debutul primului prototip de telefon pliabil lansat de Samsung în 2011.

Pe partea tehnică, Fold are la bază chipset-ul Qualcomm SDM855 Snapdragon 855, o placă grafică Adreno 640, 12 GB memorie RAM şi 512 spaţiu de stocare cu suport pentru carduri de memorie.

Conform celor de la Samsung, spaţiul de stocare Universal Flash Storage 3.0 ar avea o viteză de două ori mai mare decât a oricărui altui smartphone.

Senzorul de amprente este montat pe una din laturile telefonului, pentru a putea fi folosit in ambele situaţii – pliat sau nepliat.

Smartphone-ul pliabil al celor de la Samsung are în total şase camere foto: trei pe spate, două pe interior şi una pentru selfie-uri.

Galaxy Fold are şi două baterii care însumează o capacitate de 6.000 mAh.

App Continuity este o nouă facilitate software special dezvoltată pentru acest model, care permită continuare lucrului la o aplicaţie atunci când se face trecerea de la un ecran la altul.

Vor fi disponibile două versiuni, cu LTE respectiv 5G, ce vor fi disponibile din 3 mai.

Te-ar mai putea interesa și
Magazinele nu se vor închide în weekend, a anunţat Ciolacu
Magazinele nu se vor închide în weekend, a anunţat Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în......
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori ...
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...